Μια οικογένεια στα δύσκολα οι παίκτες, παρά τα… νεύρα στο χορτάρι

Όταν είναι ένα τέτοιο ματς, στο οποίο σπάνε καρδιές και στο οποίο το ένστικτο της επιβίωσης υπάρχει σε τεράστιο βαθμό, τα νεύρα γίνονται κρόσσια και οι αντοχές στερεύουν…

Ο Ανδρέας Τάτος στο ματς με τον Πανιώνιο ήταν από τους πιο καλούς σε απόδοση παίκτες της ομάδας, αλλά το ότι είναι οξύθυμος είναι κοινό μυστικό.

Η κάμερα τον “συνέλαβε” να έχει μια αψιμαχία με τον Μητρόπουλο νωρίς και στον Άρη ποτέ δεν εθελοτυφλεί κανένας. Προφανώς και ο 24χρονος μεσοεπιθετικός προκλήθηκε αρκετά για να αντιδράσει, αλλά προφανώς και θα πρέπει να είναι πιο ήρεμος, να παίζει πιο έξυπνα και να μην πέφτει σε παγίδες.

Εξάλλου το ίδιο του είπε προς το τέλος και ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, τον οποίο απώθησε, αλλά στη συνέχεια του ζήτησε συγνώμη. Κάτι παρόμοιο έγινε άλλωστε και με τον Χρήστο Βανγκέλι ο οποίος στις καθυστερήσεις πια τσίριζε κυριολεκτικά στον Νίκο Αγγελούδη, ώστε σε ένα ελεύθερο να πάρει θέση αυτός προς τα πλάγια για να ξοδέψει περισσότερο χρόνο διεκδικώντας την μπάλα.

Βέβαια πολλά από αυτά μπορεί να παρεξηγηθούν, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις μεταξύ των παικτών είναι άψογες και τα νεύρα (δικαιολογημένα λόγω της κατάστασης) μένουν αυστηρά και μόνο στο χορτάρι. Στα αποδυτήρια όλοι είναι μια οικογένεια…

To Top