Μια ομάδα, ένας λαός, ένας στόχος: Νίκη!

 Χαρακτηρίζεται και όχι άδικα το τελευταίο χαρτί για τον Άρη. Ο σημερινός αγώνας των κίτρινων έχει συγκριμένο «κωδικό». Μια ομάδα, ένας λαός, ένας στόχος: νίκη! Κόντρα στον ΟΦΗ (19:30-PRESSARIS LIVE) ο Άρης αφήνει στην άκρη τα όποια εξωαγωνιστικά και διοικητικά δρώμενα και ρίχνεται στην μάχη της νίκης!

Μέσα στην ομάδα παίκτες και τεχνικό τιμ δείχνουν ένα πράγμα: μόνο η νίκη είναι μέσα στο μυαλό τους. Είτε από τις συζητήσεις που κάνουν, είτε από τα όσα πιστεύουν οι παίκτες φαίνεται ότι καταλαβαίνουν ότι τέτοιες ώρες πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους, για να παλέψουν για την νίκη.

Ήδη ο Σούλης Παπαδόπουλος προσπάθησε να στείλει το μήνυμα στους παίκτες, τονίζοντας τους ότι πρέπει να βγάλουν από το μυαλό τους τα όσα γίνονται εκτός αγωνιστικού χώρου και να παλέψουν για τους ίδιους και για τον Άρη!

Τα προβλήματα του Σούλη Παπαδόπουλου είναι γνωστά, αφού δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Πέτρο Καμινιώτη, Ρουμπέν Πουλίδο και Νταβίντ Αγκάνθο, οι οποίοι υποβάλλονται σε θεραπεία.

Στην αποστολή του Άρη μετέχουν οι: Αγγελούδης, Βανγκέλι, Βλάχος, Γιαννίτσης, Γουναρίδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Κουσίδης, Κύργιας, Μανιάς, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Ρένια, Σουνάς, Τάτος, Τσιάρας, Τσουμάνης.

Σε ότι αφορά τον ΟΦΗ εκτός έμειναν ο άρρωστος Σίσιτς, οι τραυματίες Μπούρμπος, Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης, Λαμπρόπουλος, ο Μονιάκης που ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα και οι Βερόν, Φαζός και Γιαγκιόζης.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή αποτελείται από τους: Αγριμάκη, Φερνάντες, Στάθη, Μιλιάζες, Τριποτσέρη, Ζόρο, Δαμιανάκη, Μπαρέιρο, Κάλαϊτζιτς, Μακρή, Ντουντού, Μπανούση, Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου, Ροβίθη, Περογαμβράκη, Ζε, Κυζιρίδη και Νούνιες.

Στο Κλεάνθης Βικελίδης ορίστηκε ο Δημήτρης Στυλιάρας.

Συνεργάτες του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωστάρας (Αιτ/νιας), Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας). Τέταρτος διαιτητής ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας). Παρατηρητής  διαιτησίας θα είναι ο Χρήστς Γενναίος (Αθηνών).

Ο Στυλιάρας σφύριξε φέτος το Πανιώνιος-Άρης (1-2), όπου παρά την νίκη τους είχε αφήσει με πολλά παράπονα τους κίτρινων.

To Top