Μια πεντάδα επιστροφές, λύνονται τα προβλήματα για Μάρτινς ενόψει του Άρη

Φορτούνης, Ομάρ, Ζιλ Ντίας, Βούκοβιτς και Σισέ πήραν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και τέθηκαν στη διάθεση του Μαρτίνς. Την Παρασκευή (8/3) θα δοκιμάσει να μπει και ο Καμαρά που πέρασε το τεστ ετοιμότητας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Συγκεκριμένα, οι Φορτούνης, Ομάρ, Βούκοβιτς, Ζιλ Ντίας και Σισέ ανταποκρίθηκαν χωρίς ενοχλήσεις ή απρόοπτα στο πρόγραμμα της Πέμπτης. Κάτι που σημαίνει ότι είναι διαθέσιμοι για την κυριακάτικη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Ο Ομάρ, μάλιστα, που έχει να παίξει από τις 2 Φλεβάρη είναι πλέον πιθανό να βρεθεί και στην αρχική ενδεκάδα, καθώς έχει τεθεί νοκ άουτ ο Βασίλης Τοροσίδης και δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη εναλλακτική. Αν δεν κριθεί ο Νορβηγός 100% έτοιμος τη θέση θα καλύψει πιθανότατα ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Στροφές ανέβασε χθες και ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος πέρασε το τεστ ετοιμότητας και αύριο (Παρασκευή) θα δοκιμάσει να γυμναστεί με την ομάδα. Αν τα καταφέρει, είναι πιθανό να εξασφαλίσει μια θέση στη 18άδα. Εν ολίγοις, μετά από αυτές τις εξελίξεις, εκτός είναι πλέον μόνο ο Λάζαρος και ο Τοροσίδης, οι οποίοι, ωστόσο, θα χρειαστούν αρκετό καιρό ακόμη για να επανέλθουν.

 

To Top