Μια πιο ορθολογιστική παρουσίαση της κατάστασης για το άρθρο 99…

Ο Χρήστος Γρόλλιος δεν θέλησε να μπει στην διαδικασία αριθμών και ποσών για το άρθρο 99 και έκανε μια πιο ορθολογιστική παρουσίαση της κατάστασης. Άλλωστε ακόμα δεν έχουν γίνει οι διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές…

Ο νομικός του Άρη μίλησε στον “Αρένα” και τόνισε αρχικά πως “κανείς δεν μπορεί να με ασφάλεια πόσα χρήματα χρειάζονται. Υπάρχει μια οφειλή προς το δημόσιο, εκκρεμεί η ρύθμιση. Υπάρχουν οφειλές προς καλαθοσφαιριστές, θα γίνουν συναντήσεις για να προκύψουν συμφωνίες, ώστε να εξυγιανθεί η ΚΑΕ. Είναι πρόδρομο το να αναφέρουμε ένα συγκεκριμένο ποσό. Χρειάζεται κάποια ρευστότητα, καλό θα ήταν να υπάρξουν κάποια χρήματα για διακανονισμούς, ωστόσο δεν υπάρχουν. Σε 15 μέρες θα πούμε περισσότερα πράγματα».

Για τα προβλήματα: «Θα πρέπει να έχουμε την αίσθηση, ότι πρέπει να βοηθήσουν κάποιοι εφόσον χρειαστεί. Το μπάσκετ έχει τα δικά του προβλήματα, χορηγοί υποψήφιοι δεν υπάρχουν όπως στο παρελθόν. Αν τελικά η ΚΑΕ δεν επιβιώσει στο άρθρο 99, δεν υπάρχει επόμενη μέρα, οπότε δεν θα πληρωθούν αυτά τα χρήματα. Θα πρέπει να γίνονται τακτικές συναντήσεις, ώστε να επιλύονται τα προβλήματα που εμφανίζονται στο μεσοδιάστημα. Χρειάζεται πολλή δουλειά».

Για τη διαχείριση των χρημάτων: «Υπάρχουν κι άλλες κινήσεις που πρέπει να κάνει η ΚΑΕ Άρης. Είναι και ο εορτασμός των 100 χρόνων, πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση από τα έσοδα. Πρέπει να είναι συνεπέστατη όσον αφορά την εφορία και το δημόσιο. Στο αγωνιστικό πρέπει να έχει μια καλή ομάδα, όμως είναι αβέβαιο και δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτό».

Για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου: «Εκτός από τη ΠΑΕ υπάρχει η σκέψη να υπάρξει αύξηση και στη ΚΑΕ. Το θέμα τέθηκε και για τη ΚΑΕ, ωστόσο την επόμενη εβδομάδα θα ληφθούν οι αποφάσεις. Το ποσό θα αποφασιστεί από τη Γ.Σ. των μετόχων».

 

To Top