Μια πρωταθλήτρια και δύο δευτεραθλήτριες κόντρα στον Άρη!

Μπορεί να πέρασε στα… γρήγορα η είδηση για την συμμετοχή του Άρη στο τουρνουά “Domreiter Cup 2013”, αλλά πρόκειται για μια άκρως τιμητική συμμετοχή για τους κίτρινους, που θα αντιμετωπίσουν μια πρωταθλήτρια και δύο δευτεραθλήτριες ομάδες σε πολύ πιο δυνατά πρωταθλήματα από το ελληνικό.

Ο Άρης σαν όνομα είναι το μεγαλύτερο από τις συμμετέχουσες ομάδες στο τουρνουά. Καμία από τις Μπάμπεργκ, Λιέτουβος Ρίτας και Μπάνβιτ δεν έχει την ιστορία του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ούτε τρεις ευρωπαϊκούς τίτλους.

Είναι η χρονική περίοδος τέτοια που ο Άρης βρίσκεται αρκετά πίσω σε οικονομικό επίπεδο σε σχέση με τις άλλες ομάδες που θα βρεθούν στην Γερμανία και σαφέστατα αυτό το τουρνουά θα είναι “μάθημα” για τη νεανική ομάδα των κίτρινων.

Η Μπάμπεργκ κατέκτησε πέρσι τον τίτλο στην Γερμανία. Η Λιέτουβος Ρίτας διεκδίκησε τον τίτλο στην Λιθουανία, αλλά τον έχασε από την Ζαλγκίρις. Η Μπάνβιτ από το… πουθενά, απέκλεισε την Εφές Αναντολού στα ημιτελικά και διεκδίκησε το πρωτάθλημα Τουρκίας από την Γαλατασαράι.

Η Μπάμπεργκ θα παίξει απευθείας στους ομίλους. Οι άλλες δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τη μία θέση που έχει μείνει κενή στον προκριματικό γύρο. Υπάρχει κανείς να διαφωνεί ότι το τουρνουά αυτό μόνο καλό θα κάνει στον Άρη;

 

To Top