ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια όμορφη κιτρινόμαυρη γιορτή στην κοπή πίτας του χάντμπολ (photo)

Σε μία ζεστή, οικογενειακή εκδήλωση, η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Άρη έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα.

Όπως ενημέρωσε ο ΑΣ Άρης μέσα από το επίσημο σάιτ του συλλόγου: “Αμέσως μετά τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αρίωνα Πτολεμαίδας και με πρωτοβουλία του κ. Βαγγέλη Αγγελούση και του γενικού αρχηγού του τμήματος Γιώργου Ανδρεάδη, όλα τα στελέχη της ανδρικής ομάδας χάντμπολ συγκεντρώθηκαν στο εστιατόριο “Ο γύρος της Ελλάδος”, που είναι χορηγός του τμήματος κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο, και αφού δείπνησαν, έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Τυχερός της βραδιάς ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας, Χάρης Μουρτζίνος.

Η εκδήλωση έδωσε την δυνατότητα στον τεχνικό και τους αθλητές της ανδρικής ομάδας χαντμπολ να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν για λίγο από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ενόψει μάλιστα των πολύ κρίσιμων αγώνων που ακολουθούνΌλοι πάντως υποσχέθηκαν ότι θα παλέψουν σκληρά στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος για να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία.

Ο ΑΡΗΣ εύχεται σε όλους καλή χρονιά, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και πάνω απ’όλα μια χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς”.

 

To Top