ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μικροπρέπειες και απύθμενο… κόμπλεξ από την Καλλονή

Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι μικροπρέπειες των ανθρώπων της Καλλονής πριν από το χθεσινό φιλικό του Άρη στη Μυτιλήνη. Την ώρα που υπάρχουν τεράστια προβλήματα στην κοινωνία, αποδείχθηκε ότι η ανοησία είναι.. αήττητη. Η εικόνα με την ένταση και τις απειλές για μηνύσεις ανάμεσα στους ανθρώπους της Καλλονής και του Αιολικού δείχνει το απύθμενο κόμπλεξ που υπάρχει.

Διαβάστε το ρεπορτάζ από το Lesvospost:

“Λόγω των Εθνικών Εκλογών της προσεχούς Κυριακής απαγορεύεται και η διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Πάνω σε αυτό «πάτησαν» οι άνθρωποι της Καλλονής, προκειμένου να ακυρώσουν το ματς του Αιολικού με τους «κίτρινους» στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως είχε διαρρεύσει στο νησί της Μυτιλήνης οι διοικούντες της ΑΕΛ Καλλονής απειλούσαν με μήνυση για παράβαση καθήκοντος, τους υπεύθυνους που παραχώρησαν το δημοτικό στάδιο για την διεξαγωγή του φιλικού.

Επίσης απειλούσαν τους διαιτητές που θα παίζανε σήμερα με διαγραφή από τις λίστες, αλλά και το Δ.Σ. του Αιολικού με αυτόφωρο. Τελικώς το φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Αιολικού και του Άρη διεξήχθη κανονικά”.

To Top