Μιλάει για… “τοξικότητα” και “παιχνίδια εντυπώσεων” το Περιστέρι

To Περιστέρι Bwin εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα έγιναν στο ματς κόντρα στον Άρη και τα όσα ακολούθησαν.
Στο ματς του Άρη με το Περιστέρι Bwin (με νικητές τους Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης), η πρώτη διαιτητής, Βάσω Τσαρούχα έφυγε μαζί με τους άλλους διαιτητές για τα αποδυτήρια και διέκοψε την αναμέτρηση της Basket League λόγω υβριστικών συνθημάτων στο 33ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια ζήτησε εκκένωση του γηπέδου που τελικά έγινε.

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης αποτάθηκε στα αρμόδια όργανα του μπάσκετ καλώντας να εξηγήσουν τί Πρωτάθλημα θέλουν καυτηριάζοντας παράλληλα την απόφαση της Βάσω Τσαρούχα για εκκένωση του γηπέδου, ενώ θέση πήρε και ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, κάνοντας ειδική αναφορά στη διαιτησία

Την Τρίτη 7 Μάρτη τοποθετήθηκε και το Περιστέρι Bwin, δίνοντας την απάντηση του και αναφέροντας η νίκη του δεν επιδέχεται το παραμικρό ίχνος αμφιβολίας ή αμφισβήτησης, ενώ έκανε λόγο για ατέρμονο επικοινωνιακό παιχνίδι στο οποίο επιδίδεται η ΚΑΕ Άρης.

Αναλυτικά
Το γεγονός ότι εδώ και δύο ημέρες δεν έχουμε τοποθετηθεί δημόσια για όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο», δεν σημαίνει πως παρακολουθούμε αμέτοχοι το ατέρμονο επικοινωνιακό παιχνίδι στο οποίο επιδίδεται η ΚΑΕ Άρης.

Έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στα αρμόδια θεσμικά και δικαιοδοτικά όργανα, η νίκη που σημειώσαμε εντός του αγωνιστικού χώρου κάτω από αυτές τις συνθήκες, δεν επιδέχεται το παραμικρό ίχνος αμφιβολίας ή αμφισβήτησης.

Το μόνο που μπορούμε να απαντήσουμε στην ΚΑΕ Άρης είναι ότι μέχρι και το 33’ που παιζόταν μπάσκετ, οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους (σκορ 59-67).

 

Για το λόγο αυτό, καλούμε τόσο την ΚΑΕ Άρης όσο και την ΚΕΔ/ΕΟΚ να παρακολουθήσουμε πάλι το παιχνίδι φάση-φάση για να δούμε κατά πόσο ευσταθεί η κατάφωρη αδικία που επικαλείται η ΚΑΕ Άρης ή το αντίστροφο.

Όλα τα υπόλοιπα περί ενστάσεων κλπ., αν θέλουμε να μιλάμε μόνο για μπάσκετ, ανάγονται σε πρακτικές και συμπεριφορές που αποσκοπούν μονάχα σε παιχνίδια εντυπώσεων και δημιουργία άλλοθι. Με απόλυτο σεβασμό στο μπάσκετ και τις αρχές που πρεσβεύει το άθλημα, δεν θα εμπλακούμε σε αυτή την περιρρέουσα τοξικότητα και θα περιοριστούμε απλά στη νίκη που σημειώσαμε εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ.

To Top