ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μιλάει με Γκρανέρο ο Καρυπίδης, απομακρύνεται ο Χριστόπουλος

Την περίπτωση του Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο εξετάζει τις τελευταίες ώρες ο Θεόδωρος Καρυπίδης, καθώς ο Γιάννης Χριστόπουλος εμφανίζεται αρκετά διστακτικός πλέον στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη.

0 51χρονος Ισπανός προπονητής (έχει δικαίωμα παρουσίας στον πάγκο, μια και είναι κοινοτικός) είχε αναλάβει πέρσι στον Σεπτέμβριο την Βέροια και αποχώρησε τον Μάρτιο, παρότι είχε πίσω του μία πολύ καλή παρουσία.

Ο Γκρανέρο ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του τη σεζόν 1993-94 στις μικρές κατηγορίες (τοπικό) από την ομάδα στην οποία τερμάτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα (Javea).

Τα επόμενα χρόνια οδήγησε τέσσερις ομάδες στην άνοδο από τη Δ’ στη Γ’ Κατηγορία Ισπανίας (Llíria CF, Ontinyent CF, Benidorm and Novelda CF), ενώ τη σεζόν 2007-08 οδήγησε την Αλικάντε στην άνοδο στη Β’ Κατηγορία (division b) ύστερα από 50 χρόνια απουσίας.

Ακολούθως εργάστηκε στην Πονφεραντίνα, την οποία επίσης οδήγησε στην άνοδο από τη Γ’ στη Β’ Ισπανίας, ενώ πριν τη θητεία του στην Οβιέδο, δούλεψε στην Αλαβές (Γ’ Κατηγορία).

To Top