ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Μιλάμε ήδη με παίκτες, ψάχνουμε γραφεία και προπονητικό κέντρο»

Το μέλος της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού Άρη, Λεωνίδας Μπακούρας, μίλησε για την προσπάθεια του Άλεξ Κάλας, τονίζοντας πως οι κίτρινοι προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν στη Φούτμπολ Λιγκ.

Μιλώντας στο “Μετρόπολις” είπε αρχικά:

«Εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι θα παίξουμε στη Φούτμπολ Λιγκ. Κι αυτό έχει γίνει αποδεκτό από όλους και δε ζητάμε καμία χάρη, αλλά την τήρηση της νομιμότητας, την τήρηση του ΚΑΠ και το κρίσιμο είναι πώς θα διαχειριστούμε τον χρόνο. Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς διότι κινηθήκαμε μεθοδικά με νομική εκπροσώπηση στην Αθήνα και δεν μας κάνουν καμιά χάρη. Εμείς ετοιμαζόμαστε σύμφωνα και με τα δεδομένα του Κοσμά Κάλας για τη Β Εθνική, κάνουμε έρευνα αγοράς για παίκτες και λειτουργούμε ως ομάδα που θα παίζει στη Β’ εθνική. Συζητάμε και με παίκτες και έχουμε εκφράσει ότι κάποιους τους θέλουμε για την επόμενη σεζόν, ενώ ψάχνουμε προπονητικό κέντρο και νέα γραφεία του Άρη. Υποστηρίζουμε την προσπάθεια του Κοσμά Κάλας, που είναι ότι η ομάδα θα παίξει στη Β εθνική. Όταν θα έρθει η στιγμή για νέα ΠΑΕ, θα πούμε ότι τον χρόνο που χρειάστηκε εμείς λειτουργήσαμε σαν να παίζουμε στη Φούτμπολ Λιγκ».

Για το αν υπάρχει κι άλλος πόλος αυτή τη στιγμή στον Άρη:

«Πρέπει καταρχάς να πούμε ότι στην Ελλάδα όλοι βγάζουν τα χρήματά τους έξω και ο Κάλας είναι ο μόνος που τα φέρνει μέσα. Χάρη σε αυτόν βλέπουμε μια προοπτική στον Άρη και δεν βλέπω ότι υπάρχει άλλος πόλος ή άνθρωπος για να πει ότι εγώ καταβάλλω τόσα χρήματα για τη δημιουργία νέας ΠΑΕ. Ξέρετε ποιος θα είναι ο άλλος πόλος; Μαζευόμαστε 500 άτομα βάζουμε από χίλια ευρώ, έρχονται τριάντα άτομα και μαζεύονται 1.500 ευρώ. Αυτός είναι ο άλλος πόλος, από την εμπειρία μου τόσα χρόνια. Ας τιμήσουμε αυτό που έκανε ο Κοσμάς Κάλας και την προσπάθεια που έκανε για τη νέα ΠΑΕ. Κι αν υπάρχει άλλος πόλος ας έρθει να πει ότι είμαι κι εγώ εδώ ας προκηρυχθεί γενική συνέλευση. Ο Κοσμάς Κάλας λέει ότι είναι εδώ και βοηθάει. Ας έρθει και ο άλλος πόλος τώρα. Εμείς πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι, γιατί είναι μια πολύ κρίσιμη κατάσταση. Αν το αφήσουμε για τελευταία στιγμή πάλι, όπως πέρυσι, θα έχουμε τα ίδια προβλήματα».

Τέλος, για το αν υπήρξε από πέρυσι συμφωνία προκειμένου να μετοχοποιηθούν χρήματα που έβαλε για τον Άρη:

«Υπάρχει συμφωνία να μετοχοποιηθούν κάποια χρήματα, θα βάλει κι άλλα χρήματα και θα είναι οι μετοχές της εταιρίας. Υπάρχει συμφωνία και έτσι έπρεπε να ήταν».

To Top