«Μιλάνε» οι φανέλες των Γιουβέντους και Ρόμα

Επαναληπτικοί αγώνες για τη φάση των πλέι οφ σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ. Στο μπάσκετ έχουμε επιστροφή της Ευρωλίγκα, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενείται στο Μιλάνο από την Αρμάνι, έχοντας τον Σερέλη στον πάγκο του, ενώ υπάρχει και παράλληλη επανεκκίνηση των προκριματικών αγώνων για το Μουντομπάσκετ.

Δείτε εδώ πως να κερδισετε στο blackjack

870. Ναντ – Γιουβέντους (19:45)

Τυχερή η Ναντ στην ισοπαλία που απέσπασε στο Τορίνο από τη Γιουβέντους, αφού γλίτωσε δεύτερο και τρίτο γκολ και σε μια αντεπίθεση ισοφάρισε. Τα δικαστικά γεγονότα στην Ιταλία, έχουν αναγκάσει τη Γιούβε να μείνει πολύ πίσω από την κορυφή, οπότε μπορεί να ρίξει το βάρος στην Ευρώπη. Δύσκολα η γαλλική ομάδα θα είναι πάλι τόσο τυχερή.

➥ Θα ποντάρουμε στο διπλό σε απόδοση 1.83.

878. Ρόμα – Σάλτσμπουργκ (22:00)

Κλείνουμε με ματς από το Κόνφερενς Λιγκ. Η Ρόμα χωρίς να είναι χειρότερη ηττήθηκε 1-0 από τη Σάλτσμπουργκ στο πρώτο ματς. Πάντως υπάρχει πίστη για ανατροπή σκηνικού από τους φίλους της ιταλικής ομάδας, οι οποίοι εξάντλησαν τα εισιτήρια. ΟΚ οι Ντιμπάλα, Έιμπραχαμ, Πελεγκρίνι, θα αποτελέσουν τη μεσοεπιθετική τριάδα. Η Σάλτσμπουργκ δεν θυμίζει την ομαδάρα των προηγούμενων χρόνων, όμως δεν παύει να είναι υπολογίσιμο μέγεθος, όπως απέδειξε. Θα πιέσει η Ρόμα του Μουρίνιο και η Σάλτσμπουργκ δεν φημίζεται για τις αμυντικές της ικανότητες.

➥ Ο άσος συνδυάζεται με το Over 1,5 για να πάρουμε απόδοση 2.12.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

To Top