«Μιλάω με Μίσελ, Νέτο, θέλω να επιστρέψω»

Ο Μάρκο Αουρέλιο συνέχισε το οδοιπορικό του και το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε από τη Βέροια στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ φόρεσε τη φανέλα του Άρη το 2007 για να αποδεσμευτεί το 2009, δεν έκρυψε ποτέ ότι παραμένει φίλος του Άρη.

Ο Βραζιλιάνος δεν ξεχνά τις στιγμές που έζησε στους κίτρινους, κάτι που παραδέχθηκε και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο onsports.gr:

Αναλυτικά:
Μάρκο, πώς περνάς στην Κύπρο και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η ομάδα μου είναι οργανωμένη σωστά και στα τελευταία παιχνίδια έχει αρχίσει να ανεβαίνει. Παίζω βασικός και όλα πάνε πολύ καλά. Στον Ολυμπιακό Λευκωσίας υπάρχουν αρκετοί παίκτες από την Πορτογαλία και τη Βραζιλία και δεν είχα κανένα πρόβλημα να προσαρμοστώ».

Είναι μεγάλες οι διαφορές του ελληνικού με το κυπριακό ποδόσφαιρο;

«Υπάρχει ακόμη μια διαφορά επιπέδου, αλλά το κυπριακό ποδόσφαιρο αναπτύσσεται συνεχώς και με σωστά βήματα. Είδαμε όλοι φέτος τον ΑΠΟΕΛ να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη και να αποτελεί την ομάδα έκπληξη. Βελτιώνεται συνεχώς το ποδόσφαιρο στην Κύπρο, αλλά το επίπεδο στην Ελλάδα είναι πιο ψηλά».

Στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο έχει επηρεαστεί σημαντικά από την κρίση. Στην Κύπρο πως είναι τα πράγματα;

«Η κρίση είναι πλέον παγκόσμια και άπαντες έχουν επηρεαστεί, κυρίως στην Ευρώπη. Τα πράγματα στην Κύπρο δεν είναι τόσο άσχημα όσο είναι στην Ελλάδα. Υπάρχουν κάποιες επιπτώσεις, αλλά η δική μου ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα».

Παρακολουθείς τι γίνεται στην Ελλάδα;

«Ναι βλέπω τι γίνεται, γιατί πέρασα πολύ καλά στην Ελλάδα. Μου αρέσει πολύ η χώρα σας. Μιλάω με αρκετούς φίλους μου συχνά, όπως οι Μίσελ και Νέτο του Άρη και μαθαίνω τι συμβαίνει. Για το σκάνδαλο με τα στημένα με ρωτούσαν όλοι το καλοκαίρι, λέγοντάς μου πως την Ελλάδα γίνονταν άσχημα πράγματα. Όμως, τους εξηγούσα ότι αν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αφοσιώνεσαι στις υποχρεώσεις μέσα στο γήπεδο και δεν ασχολείσαι με το τι συμβαίνει εκτός γηπέδου».

Το καλοκαίρι άφησες την Ελλάδα για την Κύπρο. Θα ήθελες να επιστρέψεις;

«Σίγουρα. Πέρασα πολύ καλά στην Ελλάδα. Το καλοκαίρι αναζητούσα μια αλλαγή στην καριέρα μου. Έπαιζα στη Βέροια και τη Football League και έψαχνα κάτι διαφορετικό, γι’ αυτό αποδέχτηκα την πρόταση του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Όμως θα ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να ξεχάσω τις στιγμές που έζησα με τον Άρη. Ο Άρης μου είχε δώσει την ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα και πέρασα υπέροχα. Θέλω κάποια στιγμή να γυρίσω σε αυτή την ομάδα».


Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com! 

To Top