Μιλίνκοβιτς: “Δεν φοβόμαστε τίποτα, μας νοιάζει πως θα είμαστε εμείς στο γήπεδο!”

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς προανήγγειλε αλλαγές στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει μέσα στη Τούμπα, υπογράμμισε ξεκάθαρα πως δεν φοβάται τίποτα η ομάδα του και επεσήμανε πως οι προηγούμενες τρεις ήττες προήλθαν από ατομικά λάθη και όχι από έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε αρχικά πως “είναι παιχνίδι που είναι αλλιώτικο από τα άλλα. Έχουμε στη σκέψη ότι είναι δύσκολο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βάλουνε μεγάλη ενέργεια οι παίκτες και θα προσπαθήσουν να φύγουν με καλό απότελεσμα. Κανείς δεν θα έχει δικαίωμα να μας πάρει την θέληση, το πάθος και την ενέργεια μέσα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ έχει και ομαδικά και ατομικά προσόντα, θα έχουμε δύσκολη δουλειά. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και θα το τακτοποιήσουμε. Δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν μας προβληματίζει τίποτα. Ξέρουμε την ποιότητα του ΠΑΟΚ, την έχει δείξει και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, αλλά αυτό που μας νοιάζει είναι τι θα κάνουμε εμείς, πως θα είμαστε εμείς μέσα στο γήπεδο”.

Ρωτήθηκε αν δούλεψε η ομάδα στην διακοπή στο θέμα της αυτοπεποίθησης και απάντησε πως “δεν πιστεύω ότι υπάρχει θέμα αυτοπεποίθησης, αλλά ομαδικά δεν κάνουμε λάθη, είναι ατομικά τα λάθη, πολύ σοβαρά λάθη. Το άλλο πρόβλημα είναι το σκοράρισμα, έχουμε βάλει μόνο έξι γκολ και αυτό φέρνει απώλεια βαθμών. Δεν υπάρχει θέμα αυτοπεποίθησης”.

Για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στη Τούμπα είπε ότι “πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας θα έχουμε αλλαγές στην 11αδα. Σημαντικό κομμάτι ειναι η τακτική στο γήπεδο και για μας και για τον ΠΑΟΚ. Παίζει μεγάλο ρόλο. Θέλουμε να μην κάνουμε πάλι τακτικά λάθη και να διορθώσουμε τα ατομικά λάθη”.

Για τους Αγκάνθο και Πουλίδο και αν είναι στα πλάνα του είπε ότι “για μας δεν υπάρχει θέμα. Τους υπολογίζουμε όπως όλους τους παίκτες και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι περιμένω από τους ξένους να κάνουν την διαφορά. Εμείς ξέρουμε ότι μπορούν και περιμένουμε”.

Για το ενδεχόμενο μεταγραφών τον Ιανουάριο είπε ότι “έχω ξεκάθρη εικόνα, αλλά το θέμα είναι τι μπορεί να κάνει η ομάδα. Είναι κάτι που μας απασχολήσει στο μέλλον, είμαι συγκεντρωμένος στα παιχνίδια που έρχονται. Ξέρω, όμως, τι χρειάζεται η ομάδα”.

Αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδα, ήταν φοβεροί, έδειξαν χαρακτήρα και να πάνε καλά στην Βραζιλία”.

 

 

 

To Top