ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιλίνκοβιτς: “Λαμπρό το μέλλον του Μιλόγεβιτς – Μια φορά Άρης για πάντα Άρης!”

O πρώην προπονητής του Άρη, Zόραν Mιλίνκοβιτς, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και μίλησε για το ενδιαφέρον των “κιτρινόμαυρων” για τον Νεμάνια Μιλόγεβιτς, αλλά και την θητεία του στην Θεσσαλονίκη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

-Για το αν είναι ερωτευμένος με την Ελλάδα και τον Άρη:

Αγαπώ πολύ την Ελλάδα και τον Άρη. Τις καλύτερες ευχές μου στον Άρη, στους φίλους μου, στα αδέρφια μου και στην Ελλάδα. Και όπως λένε μία φορά Άρης για πάντα Άρης.

-Για το που βρίσκεται τώρα:

Πριν τρεις μήνες βρισκόμουν στην Ραντ και έφυγα τον Νοέμβριο. Τώρα περιμένω νέες ευκαιρίες και νέες προκλήσεις.

-Για τον Νεμάνια Μιλόγεβιτς και αν τον ξέρει:

Για να σας βοηθήσω μίλησα με τον βοηθό προπονητή. Είναι ένας νεαρός παίκτης έχει πολύ καλό χαρακτήρα και ένα πολύ καλό ποδοσφαιρικό μέλλον διαγράφεται μπροστά του. Πολύ ταλαντούχος παίκτης και πολύ καλό παιδί.

-Για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα:

Ναι το γνωρίζω, είναι πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι για την Σερβική Λίγκα και είναι ενδιαφέρον ένας αγώνας πατέρα εναντίον γιου.

-Για το αν ο Νεμάνια ταιριάζει στον Άρη:

Πιστεύω ότι ταιριάζει στον Άρη. Με βάση αυτά που έχω ακούσει θα μπορέσει να βοηθήσει. Μιλάει και την ελληνική γλώσσα και αυτό θα βοηθήσει στην προσαρμογή του.

-Για το αν παρακολουθεί τον Άρη και την πορεία του:

Ακολουθώ πάντα τον Άρη. Πιστεύω ότι φέτος είμαστε πολύ κοντά στο να παίξουμε στην Ευρώπη. Είμαστε Σούπερ Λιγκ όπως πρέπει. Πάντα το θέμα του Άρη πέφτει στο τραπέζι και συζητάμε για την ομάδα με τον φίλο μου του Λόντσαρ. Πέρασα δύσκολα στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν ξεχνάω ποτέ την ομάδα και τους φιλάθλους της ομάδας.

-Για το αν θα έρθει στο Κλεάνθης Βικελίδης να παρακολουθήσει έναν αγώνα:

Θα προσπαθήσω να έρθω με τον Λόντσαρ, δεν είναι εύκολο να έρθω τις Κυριακές βέβαια.

To Top