Μιλίνκοβιτς: “Οι παίκτες είχαν θέληση αλλά έκαναν πολλά λάθη, νέος αρχηγός ο Αγγελούδης”

Το παιχνίδι με τον Μακεδονικό ήταν προπονητικού χαρακτήρα αλλά οι παίκτες του Άρη υπέπεσαν σε αρκετά λάθη και σ’ αυτό το γεγονός στάθηκε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς μετά το τέλος του. Ο Σέρβος προπονητής τόνισε πως ο αγώνας έγινε πιο πολύ για τους παίκτες, που μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το φιλικό: “Ήταν ένα παιχνίδι-προπόνηση για εμάς, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε σε μια μίνι προετοιμασία. Θέλαμε να δούμε τους νέους παίκτες και τι μπορούν να κάνουν”.

Για τον αγωνιστικό χώρο: “Εμείς είχαμε πληροφορίες ότι θα είναι καλό το γήπεδο. Είχαμε κλείσει το παιχνίδι πριν ένα μήνα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον αγωνιστικό χώρο, ο αγώνας όμως ήταν καλός για τους παίκτες”.

Για τα συμπεράσματα του το παιχνίδι: “Δεν είναι ρεαλιστικό να κάνουμε κάποιο σχόλιο για το παιχνίδι. Οι παίκτες είχαν θέληση, αλλά έκαναν πολλά λάθη. Δείχνουν ότι δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και χρειάζονται πολύ δουλειά. Αυτό που για εμάς έχει σημασία είναι ότι χρησιμοποιήσαμε παίκτες που δεν έχουν πολλά παιχνίδια, και έγινε ένα παιχνίδι-προπόνηση, που αφορά την φυσική κατάσταση”.

Για τον Πουλίδο και την απόφαση του να παραιτηθεί από αρχηγός της ομάδας: “Ήταν απόφαση του και είναι εσωτερικό θέμα. Ο Αγγελούδης είναι ο καινούργιος αρχηγός, ο Διούδης δεύτερος και ο τρίτος θα ψηφιστεί από την ομάδα”.

Για τη συνάντηση του με τον Δημήτρη Ηλιάδη: “Ήταν μια πολύ καλή συνάντηση. Συζητήσαμε για τη συνέχεια της ομάδας και πως θα σταθούμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές”.

To Top