Μιλίνκοβιτς στους παίκτες: “Τιμή μου που συνεργαστήκαμε! Σίγουρος ότι θα το… γυρίσετε”

Το τυπικό τέλος της συνεργασίας Άρη – Μιλίνκοβιτς και Λόντσαρ δεν ήρθε οριστικά, αλλά όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, δόθηκε άδεια στον Σέρβο τεχνικό και τους συνεργάτες του μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου.

Ο λόγος είναι ότι υπάρχει μια διάσταση σε ότι αφορά την καταβολή των δεδουλευμένων και την αποζημίωση, η οποία είναι για δυο μήνες. Οι δυο Σέρβοι αποχαιρέτησαν χθες τους παίκτες του Άρη. Τα τελευταία του λόγια προς τους ποδοσφαιριστές του Άρη απεύθυνε στο πλαίσιο της χθεσινής προπόνησης ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Ο 45χρονος προπονητής βρέθηκε στο Νέο Ρύσιο λίγο πριν την έναρξη του προγράμματος και συνοδευόμενος απ’ τους Ζόραν Λόντσαρ και Ραντιβόγιε Ραντάκοβιτς (πριν αναλάβει ο Σούλης Παπαδόπουλος) και είπε στους παίκτες: «Χάρηκα που συνεργαστήκαμε. Ήταν τιμή μου που δούλεψα μαζί σας σε μια ομάδα όπως ο Άρης. Τα αποτελέσματα σίγουρα δεν ήταν αυτά που θα θέλαμε και τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσετε την κατάσταση και μακάρι να τα καταφέρετε. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία».

To Top