ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μιλούνοβιτς: “Έρχομαι στον Άρη! Μιλούσα με άλλες ομάδες, αλλά όταν χτύπησε το τηλέφωνο συμφωνήσαμε…”

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης, επιβεβαίωσε την προφορική συμφωνία του με τον Άρη, τονίζοντας πως το απόγευμα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Ο 23χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός παραδέχθηκε επίσης ότι θα υπογράψει για τρία χρόνια.

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM:

“Έρχομαι το απόγευμα από το Βελιγράδι στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις, ελπίζω όλα να πάνε καλά και τις επόμενες 1-2 μέρες να υπογράψω”.

Για τις επαφές με τον Άρη: “Όλα έγιναν γρήγορα. Μιλούσα με άλλες ομάδες και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό, αλλά ήρθε το τηλέφωνο από τον Άρη και συμφωνήσαμε γρήγορα”.

Για το συμβόλαιο που θα υπογράψει: «Μιλάμε για τρία χρόνια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμη. Και στον Πλατανιά είχα συμφωνήσει για τρία χρόνια, αλλά έφυγα στα δύο, οπότε δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα τώρα.

Για το τι γνωρίζει για τον Άρη: «Ξέρω πολλά πράγματα για τον Άρη. Η Ελλάδα είναι κοντά στην Σερβία, οπότε γνωρίζω αρκετά. Ξέρω επίσηςότι έπαιξε και με τον Ερυθρό Αστέρα κι ότι είναι μία μεγάλη ομάδα, που μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα».

Για το αν γνωρίζει το ρόστερ του Άρη: «Ξέρω κάποια ονόματα, ότι έχει υπγοράψει ο Μπράνα Ίλιτς και χαίρομαι γι’αυτό. Έχει καλή ομάδα και ανυπομονώ».

Για το Νίκο Αναστόπουλο: «Δεν έχω συνεργαστεί με τον Αναστόπουλο. Είχα μόνο δύο προπονητές στον Πλατανιά και περιμένω μία καλή συνεργασία μαζί του».

Για τη θέση που αγωνίζεται: «Εξαρτάται από τον προπονητή, αλλά μπορώ να παίξω και ως αριστερός εξτρέμ και σαν 10άρι. Αλλά όπου με χρειάζεται ο προπονητής, μπορώ να αγωνιστώ».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο: «Περιμένω να κλείσει η συμφωνία και μετά θέλω να πω ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό του. Ο Αρης είναι μία μεγάλη ομάδα».

To Top