ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μιλούνοβιτς: Ολική… μεταμόρφωση μέσα σε λίγες μόλις μέρες!

Είναι άλλα τα φιλικά και άλλα τα επίσημα, λένε. Μένει να αποδειχθεί στο γήπεδο. Ο χθεσινός Άρης εν μέρει το επιβεβαίωσε με την πολύ καλή του εμφάνιση.

Αυτός, όμως, που κέρδισε της εντυπώσεις ήταν αναμφισβήτητα, ο Λούκα Μιλούνοβιτς. Ο Σέρβος, άφησε στην άκρη της χαμηλές “πτήσεις” της προετοιμασίας και έδειξε χθες, τα καλύτερα στοιχεία του. Ολική μεταμόρφωση μέσα σε μόλις 10 μέρες. Τόσο πέρασε, από το τελευταίο φιλικό του Άρη.

Ο Σέρβος πέτυχε δύο τέρματα και “σέρβιρε” ακόμα ένα, δείγμα του τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο, αν είναι σε καλή μέρα. Ιδιαίτερα ορεξάτος, με δυνάμεις στο πρώτο μέρος, ταλαιπώρησε όσο λίγοι την άμυνα του Αιγινιακού.

Αν και σκόραρε δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο, έμεινε από δυνάμεις, χάνοντας την σταθερότητα στην απόδοσή. Λογικό, αν μη τι άλλο, από τη στιγμή που ήταν μόλις το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, όσο… αστείο κι αν ακούγεται τέλη Οκτωβρίου.

Η διάρκεια στην απόδοσή του, αν έχει δουλευτεί, όσο πρέπει θα επέλθει σύντομα. Το σίγουρο είναι, ότι ο 23χρονος εξτρέμ, έχει όλα τα φόντα να πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν φέτος. Το ξεκίνημά του, ήταν ωστόσο ιδανικό.

 

To Top