ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μιλόσεβιτς: “Διπλή νίκη, η σημαντικότερη της σεζόν”

O Μίλαν Μιλόσεβιτς υπογράμμισε την σημασία που παίζει ο κόσμος στην πίεση που βάζει στον αντίπαλο και αναφέρθηκε στην άμυνα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Βόσνιος φόργουορντ επεσήμανε: “Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Μεγάλη η πίεση και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη και την διαφορά. Αυτό για εμάς είναι σαν διπλή νίκη. Για πρώτη φορά ξεκινήσαμε δυνατά και στην άμυνα και στην επίθεση. Βελτιωνόμαστε επιθετικά με τον καιρό και αυτό είναι επίσης σημαντικό. Ήταν η σημαντικότερη νίκη της σεζόν για εμάς.  Τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα. Η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει να κερδίζει και από την άμυνα.

Ξέραμε πως ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε. Βάλαμε και τον κόσμο κμαι στην εξίσωση. Έχω παίξει πολλά χρόνια σε αυτό το γήπεδο ως αντίπαλος και ξέρω την πίεση που υπάρχει στον αντίπαλο από το κοινό. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και να μην σταματήσουμε εδώ.

Πρέπει κάθε παιχνίδι να το αντιμετωπίζουμε σαν έναν τελικό, με αυτοπεποίθηση και να προσπαθούμε να κερδίζουμε. Δύσκολο το παιχνίδι στην έδρα του Ιωνικού, πρέπει να παρουσιάσουμε το ίδιο πρόσωπο και εκεί γηια να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε”.

To Top