Μισή στις Σέρρες η Παναχαϊκή

Με ουκ ολίγα αγωνιστικά προβλήματα θα αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης (16/5) κόντρα στον Πανσερραϊκό η Παναχαϊκή.

Μισή θα αγωνιστεί στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα, της 32ης εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος απέναντι στον Πανσερραϊκό η Παναχαϊκή.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου η οποία ολοκλήρωσε την Τρίτη (15/5), την προετοιμασία της για το ματς με τα «λιοντάρια» θα αγωνιστεί σε αυτό αποδεκατισμένη.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες έντεκα παικτών. Φουρλάνος, Στεργίδης, Βρονταράς, Γκίνο, Βασιλείου, Μασούρας, Μακρυδημήτρης και Ελευθεριάδης έχουν τεθεί εκτός καθώς είναι τραυματίες.

Εκτός προκειμένου να ξεκουραστεί έχει μείνει ο Φωτάκης, για αγωνιστικούς λόγους ο Μπουτίβας, ενώ ο Μπιτσάκος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό που είχε.

Έτσι στην αποστολή της αχαϊκής ομάδας η οποία αναχώρησε για τις Σέρρες συμπεριλήφθηκαν οι: Σούλης, Χαλκιάς, Μπαμπούνης, Ντάσιος, Πολίμος, Μπουτζίκος, Πολυχρόνης, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος, Πλέγας, Αργυρόπουλος, Αγουρίδης, Κωνσταντακόπουλος, Μαστραντωνάκης, Αποστολόπουλος, Κυνηγόπουλος, Αντωνακόπουλος και Μωραΐτης.

To Top