Μισιρλής: “Δεν θα αποφασίσουν 150 άτομα! Το συμβούλιο της ΚΜΑ θα αποφασίσει, καλώς ή κακώς μας ψηφίσατε”!

Ο Άγγελος Μισιρλής στάθηκε στην χαμηλή προσέλευση του κόσμου στη σημερινή γενική συνέλευση!

«Ο Αρειανός λαός μπούχτησε με τα ψέμματα, τις μεγάλες μεταγραφές και τους υποβιβασμούς. Για αυτό όλοι οι θεσμικοί παράγοντες είμαστε υπέυθυνοι εκτός από τον φίλαθλο κόσμο. Ο κόσμος είναι ο πρωταθλητής” είπε αρχικά για να συμπληρώσει: “Είναι ο μόνος που δεν έχει ευθύνες. Υπάρχουν υπέυθυνοι για όλο αυτό που βιώνει ο σύλλογος. Από το 2004 είμαστε καταχρεωμένοι και διαλυμένοι. Ο κόσμος ψήφισε τον κ. Ηλιάδη που ήταν εδώ πριν ακριβώς ένα χρόνο. Δυστυχώς, δημιούργησαν μόνο εχθρούς και χρέη. Φτάσαμε σε ένα σημείο οι πρόεδροι μας να κυκλοφορούν με μπράβους κι εμείς να φυγαδεύουμε τους ποδοσφαιριστές μας από το γήπεδο. Υποσχέσεις, υποσχέσεις…. υποσχέσεις. Όραμα κι ελπίδα δεν μας έδωσε κανείς».

Για τον απολογισμό της θητείας του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στήριξα με νύχια και με δόντια τον Λάμπρο τον Σκόρδα. Θεωρητικά δικαιώθηκα αλλά όισως αποδείχθηκε ότι αυτή η αφοσίωση μου απέναντι του έκανε μεγάλο κακό. Δεν μετανιώνω γιατί η ομάδα σώθηκε στα χέρια του. Προσπαθεί καθημερινά μέσα από δικαστήρια να πείσει τον κόσμο του Άρη λες κι αυτή η θέση έχει… μέλι. Δοκιμάστηκε ο κ. Σκόρδας. Υπεύθυνοι και μόνο υπεύθυνοι είμαστε όλοι εμείς που ασχοληθήκαμε ενεργά. Απαξιώσαμε παράγοντες και ανθρώπους. Το ζητούμενο μας είναι μόνο Β΄Εθνική και να το… παλέψουμε. Δεν ζητάμε χρήματα από τον κόσμο».

Σε ότι αφορά τις αποφάσεις είπε: «Με 150 άτομα ψηφοφορία δεν θα γίνει. Θα πάμε καταστατικά. Δεν γίνεται διαφορετικά. Καλώς ή κακώς μας ψηφίσατε και πρέπει να πάμε καταστατικά. Θα αποφασίσουμε εμείς για το μέλλον του συλλόγου», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΜΑ.

To Top