Μισιρλής: “Λίγος και ψεύτης ο Στεφανίδης”

«Λίγο και ψεύτη» χαρακτηρίζει ο Άγγελος Μισιρλής τον Πάνο Στεφανίδη στην αρχική του τοποθέτηση. Ο πρόεδρος του φορέα έκανε μία αναφορά στα όσα υποσχέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ προς τον φορέα και δεν κατάφερε να υλοποιήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Όπως είπε: “Συναντήσεις έγιναν παρά πολλές. Ακόμα και με τους οργανωμένους. Είμαι από αυτούς που στήριξα την Β΄Εθνική. Αυτοί που δημιούργησαν τα χρέη βγαίνουν στα ραδιόφωνο και μιλούν για πτώση του Άρη για… πέντε εκατομμύρια.

Ο Άρης για αυτούς ήταν μία διαφήμιση. Ο κ. Στεφανίδης είχε την φιλοδοξία να διοικήσει και η ΚΜΑ τον στήριξε. Δυστυχώς απέτυχε. Και μάλιστα οικτρά… Στηρίχθηκε από την Κ.Μ.Α., αλλά δεν ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη. Και απόψε δεν είναι εδώ, για να εξηγήσει τα πεπραγμένα του. Είμαστε υπέρμαχοι της Β΄Εθνικής. Το έγκλημα είναι ένα. Παραμένοντας στη Β΄Εθνική θα άρχιζαν οι προσφυγές και η ομάδα θα έπεφτε στη Γ΄ υπερχρεωμένη.

O Δημήτρης Ηλιάδης, ο οποίος έκανε επίσης καταστροφικό έργο, ήρθε σε Γ.Σ. και απολογήθηκε. Καλώ όλου σας, απόψε, να πορευθούμε όλοι μαζί, αφήνοντας πίσω το παρελθόν, ανεξάρτητα από την κατηγορία, που θα παίξει ο ΑΡΗΣ. Οι στιγμές είναι τραγικές».

To Top