Μισό εκατομμύριο πρόστιμο στον Λουκάκου από την διοίκηση της Τσέλσι

Με βαρύ πρόστιμο αναμένεται να τιμωρηθεί από την διοίκηση της Τσέλσι ο Ρομέλου Λουκάκου, για τα όσα είπε στην συνέντευξη που έδωσε.
Την πρόθεση του να παραμείνει στις τάξεις της Τσέλσι ξεκαθάρισε τόσο στον Τόμας Τούχελ, όσο και στην διοίκηση των «μπλε» ο Ρομέλου Λουκάκου.

Ο Βέλγος επιθετικός της ομάδας του Λονδίνου, μέσω βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι της Τσέλσι έσπευσε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και από τους οπαδούς, για την  επίμαχη συνέντευξη που έδωσε στο «Sky Italy» η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στον ίδιο και τον Τόμας Τούχελ.

Μάλιστα ο ίδιος υποσχέθηκε πως θα δώσει τα πάντα, προκειμένου να ανακτήσει πίσω την εμπιστοσύνη τους. Από την πλευρά της, η διοίκηση της Τσέλσι συνεχίζει να είναι εκνευρισμένη, για τις δηλώσεις που έκανε ο παίκτης στο «Sky Italy».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «La Republica», οι ιθύνοντες της λονδρέζικης ομάδας αναμένεται να τιμωρήσουν τον Λουκάκου με πρόστιμο ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ, έπειτα από το άνοιγμα που αυτός έκανε προς την Ίντερ, αλλά και τα τερτίπια που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ομάδα του Μιλάνου.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως αυτό δεν θα είναι το πρώτο πρόστιμο, το οποίο θα επιβάλλεται στην καριέρα του Λουκάκου, καθώς το 2019 του είχε επιβληθεί πρόστιμο 400.000 ευρώ επειδή ταξίδεψε στις Βρυξέλλες και έλειπε από την προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

To Top