Μισό εκατομμύριο στους δρόμους για τη Μπάρτσα (photos)

Περίπου 500 χιλιάδες άτομα βγήκαν στους δρόμους της Βαρκελώνης για να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα το 22ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου! Ο Μέσι και η παρέα του γνώρισαν την αποθέωση στην παρέλαση που έκαναν στην οροφή πούλμαν.

Η παρέλαση ξεκίνησε στις 19:30 ώρα Ελλάδος από το άγαλμα του Κολόμβου στο λιμάνι της Βαρκελώνης. Οι παίκτες της Μπάρτσα αλλά και ο Τίτο Βιλανόβα απήλαυσαν την διαδρομή και τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου, παίρνοντας αρκετές φωτογραφίες. Η πορεία ολοκληρώθηκε στην λεωφόρο ντε Σάρια.

Σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές ο τελικός προορισμός δεν ήταν το «Καμπ Νου» καθώς εκεί θα γίνει νέα φιέστα την επόμενη Κυριακή στον αγώνα με την Βιγιαρεάλ (19/5, 22:00).

Νωρίτερα, παίκτες και προπονητικό προσωπικό μαζεύτηκαν στο εστιατόριο «Sant Ferran Can Quinze» και με ένα δείπνο γιόρτασαν την κατάκτηση του τίτλου.

Στο εστιατόριο ήταν άπαντες παρόντες και μάλιστα ο Μέσι ακύρωσε τις προγραμματισμένες εξετάσεις που έπρεπε να κάνει. Ο Αργνετίνος στον χθεσινό (12/5) αγώνα με την Ατλέτικο αποχώρησε τραυματίας και όπως όλα δείχνουν έχει υποστεί υποτροπή στον τραυματισμό που είχε.

Με θλάση λοιπόν στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού ο Μέσι θα χάσει τους εναπομείναντες τρεις αγώνες για το ισπανικό πρωτάθλημα, με την Βαγιεκάνο εντός έδρας (19/5), την Εσπανιόλ εκτός έδρας (29/5) και με τη Μάλαγα εντός (1/6).

Φιέστα στο αεροπλάνο για την Μπαρτσελόνα

Μαθηματικά πρωταθλήτρια είναι η Μπαρτσελόνα και μετά την νίκη της με 2-1 επί της Ατλέτικο οι παίκτες των «μπλαουγκράνα» άρχισαν να γιορτάζουν την κατάκτηση του τίτλου. Το πανηγυρικό κλίμα ξεκίνησε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα και συνεχίστηκε μέσα στο αεροπλάνο, με τους ίδιους τους παίκτες να δημοσιοποιούν φωτογραφίες τους στο social media.

Με το σφύριγμα του διαιτητή στο «Βιθέλντε Καλντερόν» μέσα στον αγωνιστικό ο Πικέ, ο Μπουσκέτς, ο Φάμπρεγκας, ο Άλμπα και ο Μπαρτρά ήταν οι πρώτοι που πανηγύρισαν. Πηγαίνοντας στα αποδυτήρια, ο Πικέ, ο Φάμπρεγκας, ο Ινιέστα , ο Πίντο και ο Μπουσκέτς έβγαλαν μια ακόμα φωτογραφία όπου ο καθένας έδειχνε πόσα πρωταθλήματα έχει πάρει με την Μπαρτσελόνα και ο τερματοφύλακας των Καταλανών ήταν εκείνος που την ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Με την έξοδο των παικτών από το «Βιθέλντε Καλντερόν» πολλοί οπαδοί της Μπαρτσελόνα είχαν μαζευτεί για να συγχαρούν τους πρωταθλητές και το προπονητικό προσωπικό. Στην συνέχεια οι παίκτες πήραν τον δρόμο της επιστροφή για την Βαρκελώνη και στην πτήση επικρατούσε μια πανηγυρική ατμόσφαιρά.

Στο δρόμο για το αεροπλάνο οι Καταλανοί έβγαλαν πολλές ομαδικές φωτογραφίες οι οποίες ανέβηκαν στο twitter του Φάμπεγκας, του Μασεράνο, του Πικέ, του Πίντο, και του Μπάρτρα.

Στην μεγαλύτερη διάρκεια του ταξιδιού οι «μπλαουγκράνα» φορώντας τα ειδικά μπλουζάκια της NIKE για την περίσταση τραγουδούσαν «Πρωταθλητές, πρωταθλητές» ενώ μαζί με την ομάδα πανηγύριζαν και οι υπόλοιποι επιβάτες.

Η ψυχή της γιορτής ήταν ο Πίντο και ο Πικέ ενώ δεν έλειψαν τα μπουγεματα μεταξύ των παικτών, του κόσμου αλλά και κάποιον δημοσιογράφων!

Πηγή: sentragoal.gr

To Top