Μιχάλακ: «Ενθουσιασμένος που ξεκινάω με το ντέρμπι κόντρα στον Άρη»

O Μίχαλ Μιχάλακ ντεμπουτάρει για τον ΠΑΟΚ στο σπουδαίο ντέρμπι απέναντι στον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» (16:30) και αναλύει τις σκέψεις του πριν από το μεγάλο παιχνίδι των δύο ομάδων.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ με ένα τέτοιο παιχνίδι. Το να παίζεις τέτοιους αγώνες είναι πολύ σημαντικό. Καλό είναι καμιά φορά να μπαίνεις κατευθείαν στα βαθιά, όπως στη δική μου περίπτωση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παλέψουμε για κάθε μπάλα, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παλέψουμε για τη νίκη» ήταν χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του.

Από την πλευρά του προπονητή, ο Φώτης Τακιανός αναφέρθηκε επίσης στο παιχνίδι με τον Άρη και τον στόχο του ΠΑΟΚ μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα στοιχεία που περιμένει να του δώσουν τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας:

«Για όλους εμάς είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Καταρχάς σημαίνει ότι είμαστε εντός του στόχου που έχουμε θέσει για το πρωτάθλημα, να κατακτήσουμε μια από τις πρώτες έξι θέσεις. Πηγαίνουμε προς το τέλος της κανονικής διάρκειας της σεζόν, επομένως αυτό σημαίνει ότι από εδώ και πέρα κάθε νίκη αποκτά διπλή σημασία. Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού.

Νομίζω ότι και με τις προσθήκες των νέων παικτών είχαμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε και θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του αγώνα και της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Η ομάδα απέκτησε πιο βαθύ ρόστερ, με παίκτες που είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα. Σίγουρα η προσθήκη τριών παικτών δημιουργεί μια συνθήκη όπου ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος. Εμείς αυτό που θέλουμε να κερδίσουμε από τα τρία αυτά παιδιά είναι η εμπειρία τους, η αγωνιστική ετοιμότητα και τα υψηλά επίπεδα ενέργειας που μπορούν να μας δώσουν».

To Top