Μιχάλης Κατσουρής: Τα τελευταία 26 λεπτά του φιλάθλου της ΑΕΚ – Συγκλονίζει το νέο βίντεο

Νέο συγκλονιστικό ντοκουμέντο έρχεται στο φως από τη στιγμή της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο βίντεο που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ αποκαλύπτονται τα τελευταία 26 λεπτά του άτυχου φιλάθλου της ΑΕΚ που έπεσε νεκρός από την αιματηρή συμπλοκή έξω από το γήπεδο.

Είναι 23:05. Σε έναν χώρο που υπάρχουν ακόμα και μητέρες με τα μωρά τους στο καρότσι ξεκινούν επεισόδια. Στο χώρο αρχίζουν να εμφανίζονται οπαδοί της ΑΕΚ. Ο Μιχάλης, φορώντας κράνος και γάντια, κινείται στο σημείο που έχουν κάνει την εμφάνισή τους οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αμέσως αρχίζουν να πέφτουν μολότοφ, λίγο μετά, οι οπαδοί της ΑΕΚ αρχίζουν να υποχωρούν. Μπροστά στην είσοδο της κερκίδας των επισήμων του γηπέδου της ΑΕΚ, οι οπαδοί της Ντιναμό απομονώνουν ένα από αυτούς. Χτυπούν τον οπαδό αλλεπάλληλες φορές με στειλιάρια μέχρι που πέφτει στο έδαφος, τον κλωτσούν στο κεφάλι, κάποιος του φωνάζει να σταματήσουν, ο άνδρας κατορθώνει να απομακρυνθεί.

Tην ίδια ώρα, ο 29χρονος Μιχάλης (το άτομο που προσπαθεί να διαφύγει με την μπλε μπλούζα) δέχεται χτύπημα από ρόπαλο από ομάδα χούλιγκαν που καταδίωκε μερίδα φίλων της ΑΕΚ. Ο Μιχάλης καταδιώκεται από τους εξαγριωμένους νεαρούς και μετά το πλήγμα που δέχθηκε από μαχαίρι. Κάνει την εμφάνισή του στο περίπτερο δίπλα από την εκκλησία. Σπεύδει να κρυφτεί. Οι κινήσεις του δεν μαρτυρούν άνθρωπο που έχει τραυματιστεί βαριά, ενώ οι συμπλοκές μαίνονται.

 

Στις 23:18 ο 29χρονος καταρρέει, όλοι έχουν καταλάβει ότι κινδυνεύει η ζωή του. Ένας οπαδός της ΑΕΚ προσπαθεί να τον βοηθήσει. Το ασθενοφόρο κατορθώνει να φτάσει στο σημείο στις 23:31. Ο Μιχάλης έχει χάσει πολύτιμο χρόνο, πολύ αίμα. Είναι πολύ αργά.

Ο Μιχάλης λίγο αργότερα φαίνεται να βγάζει το κράνος που φορά και να κοιτά το αριστερό του χέρι. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα διανύει τρέχοντας μια απόσταση περίπου 50 μέτρων, όπου και κρύβεται στο πίσω μέρος ενός περιπτέρου, πίσω από ένα ψυγείο με παγωτά. Είναι το σημείο όπου ο 29χρονος καταρρέει και αφήνει την τελευταία του πνοή έχοντας δεχτεί τη μοιραία μαχαιριά στο χέρι, στον πήχη.

Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο και DNA τα «όπλα» των Αρχών για την ταυτοποίηση του φονιά

Το βιντεοληπτικό υλικό που εξετάζουν οι αρχές δείχνει πως ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης είναι ψηλός και εύσωμος, ωστόσο το νέο στοιχείο είναι το τατουάζ στο λαιμό, χωρίς όμως το σχέδιο να είναι ξεκάθαρο, κάτι που προκαλεί γρίφο καθώς είναι αρκετοί οι κατηγορούμενοι που έχουν τατουάζ στο λαιμό.

Τη Δευτέρα (14/8) ξεκίνησε η διαδικασία ταυτοποίησης του DNA και του γενετικού υλικού, καθώς και κηλίδων αίματος από τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Ελληνική Αστυνομία με στόχο να βρεθούν οι υπαίτιοι για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Τα αποτελέσματα της αντιπαραβολής DNA κατηγορουμένων – θύματος αναμένεται να βγουν την Τετάρτη (16/8)

Το μεγάλο πρόβλημα ωστόσο είναι πως έχουν προκύψει αλλοιώσεις από άτομα που έσπευσαν να βοηθήσουν το Μιχάλη Κατσουρή και αυτό δυσχεραίνει τις προσπάθειες των Αρχών.

Να σημειωθεί πως έχει ληφθεί DNA και από τους 105 προφυλακισμένους χούλιγκαν.

To Top