Μιχαηλίδης: «Μεταφέραμε σε όλους τι σημαίνει το Άρης – ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Ξεκινήσαμε καλά με την επιστροφή μας. Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση, δουλεύουμε στο μέγιστο και προετοιμαζόμαστε για το κάθε ματς. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με τον Άρη».

Για την κατάσταση του ίδιου: «Η σεζόν ξεκίνησε καλά για μένα συνεχίζω να δουλεύω και προσπαθώ να προσφέρω. Έχω αφήσει πίσω μου την περσινή σεζόν».

Για το γεγονός πως δεν υπάρχει βασικός και αναπληρωματικός: «Το έχουμε εμπεδώσει αυτό διότι είμαστε 25-26 παίκτες που παίζουμε, παίρνουμε συνέχεια παιχνίδια και τα αποτελέσματα βοηθούν στο να είμαστε καλά με αυτό».

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει ως δεξιός στόπερ: «Γιατί όχι; Θα είναι κάτι πρωτόγνωρο, θα το δούμε αυτό…»

Για το πώς νιώθει που όλοι λένε πως ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο: «Δουλεύουμε στην προπόνηση και αυτό βγαίνει στο γήπεδο…»

Για το αν το ζητούμενο είναι η διάρκεια: «Το ζητούμενο είναι το επόμενο παιχνίδι. Κάθε φορά αυτό σκεφτόμαστε. Όχι το μέλλον, αλλά το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν είναι διαφορετικό το ντέρμπι με τον Άρη: «Πάντα είναι.. Θέλουμε εμείς να το κερδίσουμε, να είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει στην πόλη. Μπορεί να το λέω και λάθος αλλά αυτό είναι, τα ντέρμπι θες να τα κερδίζεις. Έχουμε μεταφέρει σε όλους το τι σημαίνει αυτό το ματς».

Για την απουσία του κόσμου και την κατάσταση του Άρη: «Εμένα μου αρέσουν τα γεμάτα γήπεδα. Όσο για τον αντίπαλο, αυτό που μας ενδιαφέρει το πώς θα είμαστε εμείς».

Για τα σημεία που θα κριθεί το παιχνίδι: «Δεν με απασχολεί αυτό, με νοιάζει μόνο να κερδίζουμε. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να έχουμε εμείς τη μπάλα αλλά το θέμα είναι η νίκη».

To Top