Μιχαλήτσος: “Ήρθε η ώρα να πάρουμε νίκες και εκτός έδρας” – Τι είπε για Γιαννιώτα, Αγκάνθο, Κοτσαρίδη και Τριανταφυλλάκο

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος δεν ήταν ικανοποιημένος από το τελικό σκορ και την ισοπαλία. Σχολίασε την ομαδική απόδοση, αναφέρθηκε ατομικά σε κάποιους ποδοσφαιριστές και έδωσε το σύνθημα για εκτός έδρας νίκες στην προσπάθεια της επιβίωσης.

Ο προπονητής του Άρη είπε στην αρχική του τοποθέτηση: «Κάναμε ένα κακό πρώτο μέρος. Είχαμε πολλά προβλήματα από αριστερά του ΠΑΟΚ και δεξιά στην άμυνα μας. Και στην κατοχή της μπάλας ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και γενικά είχαμε μια μέτρια παρουσία. Στο δεύτερο μέρος άλλαξαν πολύ τα πράγματα, γιατί μας βοήθησαν οι αλλαγές. Τόσο ο Παπαζαχαρίας και ιδιαίτερα ο Τριανταφυλλάκος, ο οποίος πιστεύω ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Αλλάξαμε το ρυθμό του αγώνα και δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Μετά το πέναλτι ίσως να υπάρχει και άλλο πέναλτι υπέρ μας που δε δόθηκε. Όλα τα σφυρίγματα ήταν εναντίον μας μετά το πέναλτι που πήραμε. Θέλαμε να κερδίσουμε, δεν είμαι ευχαριστημένος. Θα ήθελα πιο επιθετική την ομάδα μετά την ισοφάριση, αλλά δεν πήραμε σφύριγμα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά υπάρχει και συνέχεια. Πιστεύω στην ομάδα και μπορώ να πω ότι με ικανοποίησαν κάποιοι νεαροί παίκτες όπως ο Κοτσαρίδης και ο Διαμαντάκος. Δεν είναι πολύ κακό ότι δεν κερδίσαμε, αλλά σίγουρα θα θέλαμε κάτι παραπάνω».
Για την αντίδραση της ομάδας μετά το 2-2, είπε: «Δεν υπάρχει τάιμ άουτ για να δώσουμε οδηγίες. Ίσως οι παίκτες από μόνοι τους να οπισθοχώρησαν. Δεν είναι δική τους ευθύνη».
Για το πρώτο μέρος και γιατί ο Αρης εμφανίστηκε τόσο νωθρός, εξήγησε: «Δεν μπορείς να γνωρίζεις εκ των προτέρων τι θα γίνει. Δε θέλω να πω κάτι αρνητικό για κανέναν. Το σημαντικό είναι ότι αυτοί που μπήκαν άλλαξαν πολλά πράγματα. Είχαμε διαφορετική εικόνα με τις αλλαγές μας».

Για το αμυντικό πρόβλημα στη δεξιά πλευρά στο πρώτο μέρος: «Δε φταίει μόνο ο Καζναφέρης γιατί δεν είχε βοήθειες. Στο πρώτο μέρος έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει. Δεν είχε την κάλυψη από άλλους παίκτες. Δεν είναι μόνο δική του ευθύνη αυτό που έγινε. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε την απόδοση του, ήταν ο παίκτης που ξέρουμε. Αν μου πείτε στο πρώτος μέρος ποιος είναι ο καλύτερος, θα σας πω ο Κοτσαρίδης. Ο κόσμος δεν τον ξέρει, αλλά εγώ τον ξέρω. Είναι μια πολύ σημαντική λύση».

Για κάποιους παίκτες που αποχώρησαν τον Ιανουάριο και αν ήταν θετικός, είπε: «Ούτε εγώ, ούτε ο Άγγελος Σπυρίδων ήμασταν θετικοί για να φύγουν κάποιοι. Ωστόσο, μπορούμε να καλύψουμε τα κενά τους. Υπάρχει ο Παπαζαχαρίας, ακόμη και ο Ηρακλής, ο οποίος μπαίνει σ’ ένα ρυθμό».

Για την αλλαγή των Γιαννιώτα και Γιαννίτση στο ημίχρονο, είπε: «Δε ρίχνω την ευθύνη σ’ αυτά τα παιδιά. Δεν έχω παράπονο από κανένα. Όλοι μπορούν να έχουν μια κακή μέρα».

Σχετικά με τις κάρτες που συμπλήρωσε ο Αγκάνθο: «Ο Αγκάνθο δεν πρέπει να λείπει από κανένα ματς. Το καλοκαίρι εγώ τον έφερα στον Αρη. Εγώ τον έβλεπα. Είναι πολυτέλεια για τον Αρη να έχει τέτοιο παίκτη. Δεν έχω προλάβει να σκεφτώ σε ποιο ματς θα λείψει».

Τέλος, για τη συνέχεια: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα. Πρέπει να πάρουμε και διπλό, δυστυχώς δεν έχουμε μέχρι στιγμής. Όλα είναι σημαντικά, αλλά πρέπει να κερδίσουμε και εκτός έδρας».

To Top