Μιχαλήτσος: “Αν δεν βγάλεις πάθος…”

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος για άλλη μια φορά λειτούργησε εξαιρετικά στο πλευρό του Μίχαλ Πρόμπιερζ σε ότι αφορά το σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού. Μιλώντας στο “Nova Spor FM” ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως πέρα από την τακτική η ομάδα έβαλε πρώτη φορά φέτος τέτοιο πάθος!

Ο Μιχαλήτσος τόνισε πως “χθες βγάλαμε τέτοιο πάθος που δεν είχαμε βγάλει στα προηγούμενα ματς που είχαμε και όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε μπορείς να κερδίσεις τους αγώνα. Σίγουρα, οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο, όμως αν δεν βγάλεις πάθος, τότε τίποτα δεν μπορεί να βγει τίποτα μέσα στο γήπεδο”.

Αναφερόμενος στην εικόνα του Άρη φέτος υπογράμμισε πως “η πραγματική εικόνα της ομάδας πλησιάζει στα όσα έδειξε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πάντως, πιστεύω ότι θα έχουμε ανάλογη συνέχεια στους επόμενους αγώνες που θα δώσουμε”.

Για τον Μίχαλ Πρόμπιερζ είπε ότι “μπορεί να πάρει από τον κάθε παίκτη ό,τι μπορεί να δώσει. Ασχολείται πάρα πολύ με τη δική του ομάδα, αλλά και τον αντίπαλο. Έχει καταλήξει σε ένα κορμό παικτών και πιστεύω ότι η αλλαγή βοήθησε πάρα πολύ και στη συνέχεια θα έχει διάρκεια στο παιχνίδι της”.

Για τη νοοτροπία ορισμένων ποδοσφαιριστών δήλωσε πως “ο προπονητής μπορεί και αυτούς να τους κάνει να βγάλουν τον καλό τους πρόσωπο. Ωστόσο, ο Άρης χρειάζεται όλους τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ για τις υποχρεώσει που υπάρχουν. Από εκεί και πέρα, βοηθούν πολύ και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές, όπως ο Γιαννιώτας”.

Για τους στόχους του Άρη υπογράμμισε ότι “αν δείξει ανάλογο πρόσωπο στη συνέχεια, τότε πιστεύω ότι θα μπορέσει να διεκδικήσει να αγωνιστεί σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη σεζόν”.

To Top