Μιχαλήτσος: “Λάθη στο χτίσιμο του Άρη, αλλά δεν είναι μαύρα τα πράγματα” (video)

O Γιάννης Μιχαλήτσος μίλησε για αρκετά θέματα που απασχολούν τον φετινό Άρη. Ο πρώην προπονητής των κιτρινόμαυρων τόνισε πως το φετινό πρόβλημα της ομάδας είναι ο λάθος σχεδιασμός της.

Τα βασικά σημεία των όσων είπε στη “Μακεδονία TV”:

Για τον σχεδιασμό το καλοκαίρι:

«Ο Άρης πληρώνει τον λάθος προγραμματισμό του. Είναι λάθος που όλοι επικεντρώνονται στην φυσική κατάσταση γιατί είναι το μόνο εύκολο να ρίξεις εκεί το φταίξιμο. Οι παίκτες στην αρχή της προετοιμασίας έλεγαν ότι έκαναν την καλύτερη προετοιμασία ενώ τώρα λένε άλλα…

Ο προγραμματισμός ήταν λάθος στο ρόστερ των παικτών αφού πάρθηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές σε θέσεις που δεν χρειαζόταν επειδή υπήρχαν ήδη άλλοι. Αντίθετα αλλού χρειάζονταν οπωσδήποτε παίκτες και δεν αγοράστηκαν. Αυτό ανάγκασε τον προπονητή να κάνει αλχημείες όπως του Μανιά και του Αγγελούδη που έπαιξαν πλάγια με τον Βόλο ενώ στερούνται ταχύτητας.»

Για τα φιλικά:

«Σε όλα τα φιλικά που έγιναν η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο όμως το θέμα ήταν ότι έπαιζε με δύο εντεκάδες. Αυτό ήταν μεγάλο λάθος αφού δεν μπόρεσε να δημιουργηθεί κορμός. Αν δεν κουραστείς δεν πρόκειται να βγάλεις όλο το πρωτάθλημα! Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Φτάσαμε στην έκτη αγωνιστική και ακόμα γίνονται πειράματα. Ο Άρης δεν παίζει ποδόσφαιρο είναι ότι τύχει αφού δεν μπορεί να κρατήσει την κατοχή της μπάλας. Βέβαια υπάρχουν και άλλες κακές ομάδες ίσως και χειρότερες  από τις οποίες ο Άρης από σύμπτωση μπόρεσε να πάρει κάποιο αποτέλεσμα. Τα πράγματα δεν είναι μαύρα με δύο νίκες μπορείς να περάσεις εφτά ομάδες.»

Για τα φετινά παιχνίδια μέχρι τώρα:

«Το φετινό πρόβλημα της ομάδας είναι η ανομοιογένεια. Οι παίκτες δεν ξέρουν ποιος είναι δίπλα τους. Ευτυχώς μέχρι τώρα οι φωνές είναι μικρές. Αν βαλλόταν ο προπονητής θα πηγαίναμε για τρίτο. Κανείς δεν ενδιαφέρεται τι πήρες και τι άφησε.»

 Για την συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Όλες οι ομάδες είναι περίπου στα ίδια. Όλοι παίζουν… κλεφτοποδόσφαιρο όπως και η Εθνική Ελλάδος. Στην Ελλάδα οι ομάδες ξέρουν μόνο να κλέβουν τα παιχνίδια για αυτό και είναι καλύτερα να παίζεις εκτός έδρας που δεν υπάρχει και πίεση.»

Για την περσινή χρονιά:

«Πέρσι από τον Ιανουάριο έγινε σχεδιασμός δεν έγιναν όλα στην τύχη για αυτό και άρχισε να βελτιώνεται η ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι!»

To Top