ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μιχαλήτσος: “Ομάδα Σούπερ Λίγκ ο Άρης, εύκολο δεν θα είναι τίποτα…”

Ο υπεύθυνος σκάουτινγκ στην ομάδα του Άρη και πρώην προπονητής των “κιτρινόμαυρων”, Γιάννης Μιχαλήτσος μίλησε σε αθηναϊκό σάιτ για τις φετινές μεταγραφές της ομάδας και τους υψηλούς στόχους της, λέγοντας πως είναι το φαβορί για άνοδο στη Superleague, αρκεί να μην υποτιμήσει καμία ομάδα.

Το κουπόνι του Σαββάτου είναι γεμάτο ευκαιρίες για ταμείο! Στη σέντρα και η SuperLeague, με το Foxbet.gr να σας προσφέρει αναλυτικά ρεπορτάζ και εκτιμήσεις για όλες τις αναμετρήσεις!

Πώς βλέπετε τον φετινό Άρη με τις μεταγραφές σημαντικών ποδοσφαιριστών που έκανε; Είναι από τα φαβορί πιστεύετε;

“Ο Άρης έχει ρόστερ που μπορεί να σταθεί άνετα στη Superleague και μάλιστα σε καλή θέση, όχι απλώς να σταθεί στην κατηγορία. Εύκολο δεν είναι τίποτα στο ποδόσφαιρο. Εργάζομαι κι εγώ στον Άρη και ξέρω ότι δεν θα υποτιμήσει κανέναν. Θα υπολογίσει τους πάντες για να ανέβει. Είναι το φαβορί, αλλά αν υποτιμήσει κάποιον θα έχει πρόβλημα. Γνωρίζω από μέσα ότι η κατάσταση και η συνταγή είναι η ίδια με τις προηγούμενες χρονιές, με τον ίδιο προπονητή και πρόεδρο και ομάδα άλλου επιπέδου φέτος. Εύκολο δεν θα είναι τίποτα”.

Για την μεταγραφή Τζιμπούρ;

“Ο Άρης μέχρι την τελευταία ημέρα έκανε εντυπωσιακές μεταγραφές, ουσιαστικές, που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα, με παίκτες με εμπειρία που δεν είναι τελειωμένοι. Που έπαιζαν σε μεγάλες ομάδες και σε καλή ηλικία και που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην κατηγορία. Και οι προηγούμενες είναι καλές μεταγραφές, όχι μόνο οι τελευταίες”.

Για τον Νίκο Αναστόπουλο;

“Είναι σημαντικό ότι έχει εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις και πέρυσι την ανέβασε ο ίδιος προπονητής. Γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, θα ακολουθήσει την ίδια συνταγή”.

To Top