Μιχαλήτσος: ” Ο Άρης θα κάνει μόνο νίκες από εδώ και πέρα”

Στην εκπομπή Focus Sentra με τους Σταύρο Αιμουχίδη και Χρήστο Τσιόκα, φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Γιάννης Μιχαλήτσος, ο οποίος μίλησε για τον Άρη και το παιχνίδι απέναντι στο Αγιονέρι και την Εθνική ομάδα.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Focus 103,6:

 

Για τον Άρη:  “Ο Άρης άξιζε να κερδίσει. Δυσκολεύτηκε μεν γιατί το δεύτερο γκολ ήρθε 10 λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού αλλά πιστεύω πως οι παίκτες που παίζουν στον Άρη είναι πολύ καλύτεροι σε σχέση με τους παίκτες των υπόλοιπων ομάδων. Σίγουρα υπάρχει άγχος, όπως και σήμερα, καθώς όταν είσαι ο Άρης και παίζεις μέσα στο γήπεδό σου, μπροστά στον κόσμο σου και δεν κερδίζεις τότε είναι λογικό να πιεστείς, αλλά πιστεύω πως τα επόμενα παιχνίδια ο Άρης θα τα πάρει πιο εύκολα. Δύσκολα θα φέρει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη στα επόμενα ματς. Οι παίκτες του έχουν εμπειρίες από την Α’ Εθνική. Ο Καρατζιοβαλής έχει 500 συμμετοχές, ο Ψυχογιός έχει παίξει 5 χρόνια στην πρώτη κατηγορία, ο Πόι είναι όαση για την τρίτη Εθνική.”

 

Για τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα: ” Πάντα αυτός είναι η δύναμη του Άρη. Ακόμα και στο 1-1 μέχρι το 80′ ο κόσμος τραγουδούσε δεν άγχωνε την ομάδα. Εμάς, αν στο μισάωρο δεν βάζαμε γκολ στον Παναθηναϊκό ή στον Ολυμπιακό, μας βρίζανε. Αυτό που γίνεται τώρα είναι πρωτάκουστο.”

 

Για την Εθνική ομάδα: ” Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι με την Φινλανδία που το αποτέλεσμά του δεν αδικεί καμία ομάδα. Δείξαμε αδυναμίες. Τα τελευταία χρόνια κλέβουμε αποτελέσματα. Ο προπονητής όπως είναι λογικό δεν ξέρει την ομάδα. Ακούει πολλές γνώμες και μπερδεύεται. Δεν θα του πει ο Καραγκούνης όμως για παράδειγμα ποιον θα βάλει. Οι γενικές ανανεώσεις δεν είναι καλές. Είναι κάτι που θα πρέπει να γίνεται σταδιακά. Είδε μια πολύ κακή εικόνα από τους ποδοσφαιριστές που επέλεξε στο πρώτο παιχνίδι και για αυτό τους άλλαξε.”

To Top