Μιχαλήτσος: «Ο Άρης πάντα δυσκολεύεται με κλειστές άμυνες»

Στην αδυναμία του Άρη να διασπάσει κλειστές άμυνες στάθηκε ο Γιάννης Μιχαλήτσος σχολιάζοντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 την ήττα που γνώρισε χθες από τον Βόλο (0-2) στο «Βικελίδης».

«Ο Άρης όταν κλείνονται οι αντίπαλοι προβληματίζεται. Ο Καμαρά έχει σε κανονική ροή ενός αγώνα μόλις ένα γκολ. Η ομάδα δεν διαθέτει τον killer επιθετικό. Ο Βόλος γνώριζε την αδυναμία του Άρη κι ενώ συνήθως παίζει πιο ανοιχτά, χθες έπαιξε κλειστά και περίμενε την ευκαιρία του στις αντεπιθέσεις, όπως και έγινε για να πάρει τη νίκη στο τέλος. Το έχουμε δει να συμβαίνει πολλές φορές απέναντι σε αντιπάλους που οχυρώνονται στην άμυνά τους, ο Άρης δυσκολεύεται πολύ. Αντίθετα, όταν βρίσκει χώρους είναι πολύ καλύτερος. Πλέον έχει δύσκολο πρόγραμμα μπροστά του, αλλά ίσως του ταιριάζει περισσότερο να παίζει με αντιπάλους που παίζουν ανοιχτά», τόνισε ο παλαίμαχος αμυντικός αλλά και πρώην προπονητής του Άρη μιλώντας στον Δημήτρη Τσακίρη.

Όσο για το αν υπάρχει πλέον ενδιαφέρον στην κορυφή; «Ο Ολυμπιακός χωρίς να έχει πιάσει κάποια φοβερή απόδοση είναι καλύτερος από τους άλλους. Η ΑΕΚ έχει φοβερά προβλήματα στο κέντρο και την άμυνα, ο ΠΑΟΚ τώρα έχει μια σειρά καλών αποτελεσμάτων αλλά έχει χάσει πολλούς βαθμούς και δείχνει αδυναμίες, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε βρει ένα καλό σύστημα και τώρα έχει θέματα. Οι άλλες ομάδες όταν έχουν τόσες αδυναμίες δεν μπορούν να κάνουν ένα μεγάλο σερί για να απειλήσουν τον Ολυμπιακό», απάντησε.

To Top