ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μιχαλήτσος: «Πετυχημένος ο Μυροφορίδης, πολύ καλή κίνηση»

O Γιάννης Μιχαλήτσος , βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη αλλά και πρώην προπονητής των «κιτρίνων», μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την προσθήκη του Παύλου Μυροφορίδη αλλά και τους παίκτες που θα χρειαστεί ο Άρης για να επανέλθει στην φυσική του θέση.

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 ο Γιάννης Μιχαλήτσος:

«Φέτος ξεκινάν σωστά τα πράγματα. Ο τεχνικός διευθυντής που πήραμε ξέρει καλά τον ρόλο του και μέχρι στιγμής το έχει κάνει με μεγάλη επιτυχία. Τον άνθρωπο εν τον ξέρω καλά αλλά είναι μια πάρα πολύ σωστή κίνηση. Έχει πετύχει τρεις ανόδους τα τελευταία χρόνια και απέδειξε ότι έχει κάνει έργο.

Για μένα ο Άρης θέλει παίκτες Α Εθνικής που να έχουν κίνητρο, το οποίο έλλειπε από τους περισσότερους παίκτες της φετινής χρονιάς».

Αναφορικά με την νοοτροπία του κ.Καρυπίδη: «Με αυτή την κίνηση(Μυροφορίδης) δείχνει ότι αρχίζει και σκέφτεται διαφορετικά Λάθη έχουμε κάνει όλοι, αλλά ο κ.Καρυπίδης φαίνεται να έμαθε από αυτό. Είναι τραγικό πάντως ότι ο Άρης παίζει για τέταρτη σερί χρονιά στην Β΄Εθνική».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ο κόσμος είναι ήρωας! Χρήματα δεν υπάρχουν και είναι αναγκασμένοι να βλέπουν τον Άρη να παίζει με κάτι ομάδες που λίγα χρόνια πριν θα ντρεπόταν να παίξει και με την δεύτερη ομάδα. Φέτος είδα το απίστευτο, να παίζουμε με τον Κισσαμικό στο Χαριλάου και να μας παίζει στο μισό γήπεδο για ένα ημίχρονο.

To Top