ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μιχαλήτσος: “Σωστή η κίνηση με Μυροφορίδη, ήρωας ο κόσμος του Άρη”

Η έλευση του Παύλου Μυροφορίδη στον Άρη, στην θέση του τεχνικού διευθυντή, αποτελεί, σύμφωνα με τον Γιάννη Μιχαλήτσο,  μια πρώτη κίνηση για να επιστρέψουν οι «κιτρινόμαυροι» στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας και πρώην τεχνικός της, μίλησε στον «Arena FM 89,4».

Αναλυτικά:

«Φέτος ξεκινάν σωστά τα πράγματα. Ο τεχνικός διευθυντής που πήραμε ξέρει καλά τον ρόλο του και μέχρι στιγμής το έχει κάνει με μεγάλη επιτυχία. Τον άνθρωπο δεν τον ξέρω καλά αλλά είναι μια πάρα πολύ σωστή κίνηση. Έχει πετύχει τρεις ανόδους τα τελευταία χρόνια και απέδειξε ότι έχει κάνει έργο. Για μένα ο Άρης θέλει παίκτες Α Εθνικής που να έχουν κίνητρο, το οποίο έλλειπε από τους περισσότερους παίκτες της φετινής χρονιάς», ήταν το πρώτο σχόλιο του Γιάννη Μιχαλήτσου, που στην συνέχεια μίλησε, τόσο για τον πρόεδρο της ομάδας, Θοδωρή Καρυπίδη, όσο και για τον κόσμο του Άρη.

«Με την απόκτηση του Μυροφορίδη, δείχνει ότι αρχίζει και σκέφτεται διαφορετικά Λάθη έχουμε κάνει όλοι, αλλά ο κ.Καρυπίδης φαίνεται να έμαθε από αυτό. Είναι τραγικό πάντως ότι ο Άρης παίζει για τέταρτη σερί χρονιά στην Β΄Εθνική».

«Ο κόσμος είναι ήρωας! Χρήματα δεν υπάρχουν και είναι αναγκασμένοι να βλέπουν τον Άρη να παίζει με κάτι ομάδες που λίγα χρόνια πριν θα ντρεπόταν να παίξει και με την δεύτερη ομάδα. Φέτος είδα το απίστευτο, να παίζουμε με τον Κισσαμικό στο Χαριλάου και να μας παίζει στο μισό γήπεδο για ένα ημίχρονο.

To Top