ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

ΜΜΕ Ισπανίας: “Ο Μορόν αρχίζει να καθιερώνεται στον Άρη”

Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη, ο Λόρεν Μορόν έδειξε ότι το… κατέχει το άθλημα. Στις πρώτες του επαφές με την μπάλα ο Ισπανό φορ προσπάθησε να σκοράρει και λίγο έλειψε να συμβεί.

Η παρουσία του όπως είναι λογικό δεν πέρασε απαρατήρητη και σχολιάστηκε από τους συμπατριώτες του και ιδιαίτερα στην πόλη Μπαρμπέγια από την οποία και κατάγεται.

Η ιστοσελίδα marbella24horas.es αναφέρει:

“Μόλις μια εβδομάδα μετά την άφιξή του στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ο Λόρεν Μορόν έκανε το ντεμπούτο του την Πέμπτη στον πρώτο αγώνα της προκριματικής φάσης του Conference League. Ένα ματς που έφερε αντιμέτωπους την ελληνική ομάδα με την Αραράτ από την Αρμενία.

Στο 59′ ο Λόρεν Μορόν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την ευκαιρία να σκοράρει μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Ο επιθετικός από την Μαρμπέγια πίεσε τον Αρμένιο τερματοφύλακα και λίγο έλειψε να σκοράρει με κόντρα. Ο Λόρεν έδειξε καλά στοιχεία, ήδη αρχίζει να καθιερώνεται στην ομάδα του και είχε άλλη μια καλή ευκαιρία με ένα δυνατό σουτ από την άκρη της περιοχής που πέρασε λίγο έξω αγγίζοντας το δοκάρι.

Στο τέλος, ισοπαλία 1-1 που αφήνει τα πάντα ανοιχτά για τον δεύτερο αγώνα που θα διεξαχθεί σε μια εβδομάδα και στον οποίο ο Λόρεν θα έχει πιθανότητες να μπει στην αρχική ενδεκάδα”.

To Top