ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

ΜΜΕ Ονδούρας: “Ο Πάλμα θα παίξει ξανά στο Conference League, ο ατζέντης του ψάχνει ομάδα”

Τουλάχιστον για δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια ο Λουίς Πάλμα θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Άρη. Αυτά είναι τα ματς με αντίπαλο την Αραράτ τόσο στην Αρμενία στις 27 Ιουλίου όσο και στις αρχές Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσίευμα από την Ονδούρα ασχολείται με τον συμπατριώτη τους αλλά και με το γεγονός πως ο ατζέντης του συνεχίζει το ψάξιμο ομάδας για εκείνον.

“Ο ταλαντούχος επιθετικός της Ονδούρας, Λουίς Πάλμα, θα έχει ξανά την ευκαιρία να συμμετάσχει στον προκριματικό γύρο του UEFA Conference League, αφού δηλώθηκε από τον Άρη για την ευρωπαϊκή διοργάνωση”, αναφέρει αρχικά η ιστοσελίδα deportestvc και προσθέτει:

“Ο Πάλμα, ο οποίος έχει τραβήξει την προσοχή πολλών ομάδων στη Γηραιά Ήπειρο, θα συνεχίσει να έχει την ευκαιρία να επιδεικνύει το ταλέντο του και να προσελκύει τα βλέμματα συλλόγων που πιθανόν θα ενδιαφερθούν για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Ο Ονδουριανός θα παίξει κανονικά τις επόμενες ημέρες ενώ ο εκπρόσωπός του ψάχνει για να βρει ένα καλύτερο μέλλον για αυτόν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο”.

To Top