ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

ΜΜΕ Σκωτίας: “Ο Πάλμα θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Κεντ στην Ρέιντζερς”

Ο Λουίς Πάλμα απασχολεί και θα συνεχίσει να απασχολεί τη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με τα ΜΜΕ της Σκωτίας να ξαναβάζουν την Ρέιντζερς στο… παιχνίδι. 

Από χθες, τα σκωτσέζικα μέσα κάνουν λόγο για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της Ρέιντζερς για τον Λούις Πάλμα, για την απόκτηση του οποίου είχαν γίνει κάποιες αρχικές διαπραγματεύσεις με τον Άρη στις αρχές του καλοκαιριού που όμως δεν προχώρησαν.

Η ιστοσελίδα footballfancast επανέρχεται σήμερα με νεότερο ρεπορτάζ αναφέροντας μεταξύ άλλων:

“Η ομάδα από τη Γλασκόβη  ήταν απασχολημένη καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου καθώς έχει προσθέσει εννέα νέες μεταγραφές για να ενισχύσει την ομάδα του Μάικλ Μπιλ .

Ωστόσο, ο νυν προπονητής της ομάδας δεν είναι ικανοποιημένος με τις τρέχουσες επιθετικές επιλογές του, παρά τις πολλές αφίξεις σε αυτήν την θέση, καθώς επιβεβαίωσε το Σάββατο ότι χρειάζεται ένας παίκτης “σαν τον πρώην εξτρέμ της Ρέιντζερς, Ράιαν Κεντ, πριν το παράθυρο των μεταγραφών να κλείσει στις αρχές του επόμενου μήνα.

Ο Μπιλ θα μπορούσε τελικά να αντικαταστήσει τον Κέντ, εξασφαλίζοντας συμφωνία για τον διεθνή από την Ονδούρα Λουίς Πάλμα.

Ο επιθετικός του Άρη Θεσσαλονίκης συνδέθηκε με τους Gers κατά τη διάρκεια της σεζόν και φέρεται να είναι διαθέσιμος έναντι αμοιβής της τάξης των 4,5 εκατομμυρίων λιρών, καθώς έχει ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα.

Ο Πάλμα είναι ένας ευέλικτος εξτρέμ που μπορεί να παίξει στα αριστερά ή στις κεντρικές θέσεις και οι εμφανίσεις  του στην Ελλάδα υποδηλώνουν ότι έχει την ποιότητα να είναι ένας εξαιρετικός αντικαταστάτης του Κεντ.
Την περασμένη σεζόν, ο Κέντ είχε μέσο όρο βαθμολογίας στο Sofascore 7,06 σε 29 αγώνες της Premiership της Σκωτίας και συνέβαλε με τρία γκολ και οκτώ ασίστ.

Η Πάλμα, από την άλλη, έχει στην πλάτη του μια εντυπωσιακή σεζόν με τον Άρη.

Ο 23χρονος είχε μέσο όρο βαθμολογίας στο Sofascore 7,12 σε 29 αγώνες πρωταθλήματος και σημείωσε 11 γκολ και τέσσερις ασίστ.

Αυτό σημαίνει ότι συμμετείχε άμεσα σε τέσσερα περισσότερα γκολ από τον Κεντ και είχε μέσο όρο καλύτερης βαθμολογίας στο Sofascore, κάτι που υποδηλώνει ότι το γενικό του παιχνίδι ήταν υψηλότερου επιπέδου από αυτό του πλέον παίκτη της Φενερμπαχτσέ.

Ο Πάλμα, ξεκίνησε επίσης αυτή τη σεζόν σε καλή φόρμα με δύο γκολ σε τρία προκριματικά του Europa Conference League, κάτι που δείχνει ότι ο ταλαντούχος hotshot μπορεί να παίξει και στην ευρωπαϊκή σκηνή.

Ως εκ τούτου, ο Μπιλ θα μπορούσε τελικά να αντικαταστήσει τον Kent υπογράφοντας τον Πάλμα, καθώς τα στατιστικά του για τον Άρη δείχνουν ότι υπάρχει η δυνατότητα να προσφέρει μια σταθερή απειλή ως σκόρερ και δημιουργό τερμάτων από την αριστερή πλευρά”.

To Top