ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μνημόσυνο Τόσκο: Συγκλονίζει η αδελφή του, νέο ανατριχιαστικό βίντεο, παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα για την φονική ενέδρα (video-photos)

Συγκλονίζει η αδελφή του Τόσκο, παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα για την φονική ενέδρα της 5ης Ιανουαρίου, που στοίχισε άδικα και άνανδρα την ζωή σε ένα νέο παλικάρι…

Σήμερα συμπληρώθηκαν 90 μέρες από την δολοφονία του Τόσκο στην Θεσσαλονίκη, όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ -σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ- έστησαν ενέδρα έξω από το Μέγαρο Μουσικής.

Σήμερα έγινε μνημόσυνο και οι εικόνες μέσα στην βροχή συγκλονίζουν…

Μετά τους οπαδούς της Μπότεφ, οι οποίοι δεν ξέχασαν την απώλεια του (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ), η Πέτια, αδελφή του αδικοχαμένου 28χρονου συγκλονίζει με τα όσα κοινοποίησε στα social media ως ελάχιστο φόρο τιμής.

“Πέρασαν 3 μήνες χωρίς εσένα αγαπητέ αδελφέ! Δεν υπάρχει ευγενική εικόνα σου, η ευγενική σου καρδιά που μας αγάπησε τόσο πολύ. Θα περάσουν χρόνια, αλλά οι καλές αναμνήσεις σου θα ζουν για πάντα στις καρδιές μας!”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά την ίδια ώρα που τα ερωτήματα για την πορεία της αστυνομικής έρευνας είναι ανοιχτά και αναπάντητα.

Το πιο βασικό; Τι έγιναν οι έρευνες αυτές και πώς δεν βρέθηκαν οι δράστες πλην των δυο, την ώρα που υπάρχουν μαρτυρίες για την παρουσία τουλάχιστον 15 ατόμων.

Έρευνες που έγιναν πριν μερικές βδομάδες όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές έχει γίνει ήδη η ταυτοποίηση άλλων τεσσάρων ατόμων που συμμετείχαν στην άνανδρη επίθεση το μοιραίο απόγευμα της Κυριακής, ενώ γίνεται προσπάθεια να ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι που κατέβηκαν από το βαν, συμμετέχοντας στην επίθεση εναντίον του Τόσκο κι άλλων δυο Βούλγαρων οπαδών της Μπότεφ, οι οποίοι την γλύτωσαν με ελαφρά τραύματα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι με την υπόθεση ασχολείται ενεργά η κυβέρνηση της Βουλγαρίας, μετά τις διαστάσεις που πήρε, έχοντας μάλιστα στενή συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να βρεθούν τόσο οι φυσικοί, όσο και οι ηθικοί αυτουργοί. Τα δημοσιεύματα από την Βουλγαρία τονίζουν την μεγάλη αποφασιστικότητα της κυβέρνησης, όσο και των εισαγγελικών αρχών της χώρας για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Σημειώνεται ότι οι νομικοί της οικογένειας Τόσκο έχουν πρόσβαση μέχρι στιγμής μόνο στην δικογραφία, μετά τις καταθέσεις των δυο συλληφθέντων οπαδών και όχι σε αυτήν της κατάθεσης της νεαρής οδηγού που παρέσυρε με το όχημα της τον οπαδό, μια και καθυστερεί η διαδικασία κατάθεσης της.

Υπενθυμίζεται ότι έχει κριθεί ήδη προφυλακιστέος ένας 24χρονος, ενώ συνελήφθη κι αφέθηκε ελεύθερος με όρους ένας 28χρονος και οι δυο οπαδοί του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες που ανέβασε η αδελφή του Τόσκο, τις εικόνες από το μνημόσυνο και το νέο ανατριχιαστικό βίντεο :

 

To Top