Μοίρασαν “μπράβο”, μίλησαν στη ψυχολογία, ζήτησαν “καλύτερες μέρες”

Χωρίς υπερβολή ήταν η καλύτερη, η πιο ουσιαστική εμφάνιση που έκανε φέτος η ομάδα του Άρη, κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και δικαιολογημένα οι παίκτες του Άρη «εισέπραξαν» τα μπράβο και τα συγχαρητήρια από το δίδυμο Πασιαλή – Μπουγιουκλή.

Οι δυο προπονητές των κίτρινων που συνεργάστηκαν με επιτυχία τις τελευταίες μέρες μίλησαν στους παίκτες και φρόντισαν για μια ακόμη φορά να τους «μιλήσουν» στο ψυχολογικό τομέα.

Αφού έδωσαν συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα, αλλά για την συνολική εικόνα που είχαν ως ομάδα, είπαν χαρακτηριστικά: «Δυνατότητες είχατε και έχετε και το αποδείξατε. Μέχρι τώρα για διάφορους λόγους δεν δείξατε αυτά που μπορούσατε στο γήπεδο, αλλά δεν πρέπει να αδικήσετε άλλο τους εαυτούς σας. Μπορείτε να παίξτε και καλό ποδόσφαιρο και να πάρετε αποτελέσματα, ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες».

Νίκος Πασιαλής και Δημήτρης Μπουγιουκλής για μια ακόμη φορά υπογράμμισαν ότι: «Σας πιστεύουμε, εάν δεν σας πιστεύαμε, δεν θα ήμασταν στην ομάδα. Συνεχίστε με το ίδιο πάθος και την διάθεση έτσι και δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε».
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η ομάδα έχει ρεπό ενώ η προετοιμασία για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό αρχίζει την Τετάρτη.

 

 

To Top