Μοίρασε δώρα και χαμόγελα στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα ΠΣΑΚΚ και ΕΣΑΚΕ

Για 16η συνεχή χρονιά η οικογένεια του μπάσκετ επισκέφτηκε το Χριστοδούλειο Ίδρυμα, στηρίζοντας την πολύ όμορφη και σημαντική προσπάθεια.

Αντιπροσωπεία του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚΚ παρέδωσαν στον πρόεδρο του Χριστοδούλειου κ. Γιώργο Χριστοφοράκη δώρα για τα κορίτσια και μετέφεραν τις ευχές του ελληνικού μπάσκετ για τις ημέρες των Εορτών.

Το μπάσκετ έδωσε και φέτος το «παρών» στο Χριστοδούλειο για να μοιράσει δώρα στα κορίτσια του Ιδρύματος και κυρίως να εκφράσει την στήριξη και την συμπαράσταση στο πολύτιμο κοινωνικό έργο του Ορφανοτροφείου Θηλέων το οποίο λειτουργεί από το 1943. Τον ΕΣΑΚΕ εκπροσώπησαν ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Χάρης Παπαγεωργίου και ο Επιχειρησιακός Διευθυντής Κωνσταντίνος Μουλίνος. Από την πλευρά του ΠΣΑΚΚ ο Γενικός Διευθυντής Κώστας Αλεξανδρίδης μαζί με τους Γιάννη Παπαγεωργόπουλο (Μαρούσι), Δημήτρη Βεργίνη (Πανιώνιος), Νίκο Καμπούρη (Αμύντας) και τις παίκτριες Ιωάννα Δίελα (Ολυμπιακός), Διονυσία Αλεξανδρή (Παναθηναϊκός), Πηνελόπη Παυλοπούλου (Παναθηναϊκός) και Ευαγγελία Νάτσκου (Ελευθερία Μοσχάτου).

To Top