ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε εισιτήρια για το ματς με τον Άρη σε σχολεία η Δόξα

Μαθητικά εισιτήρια και αναμνηστικά της Δόξας μοίρασε αντιπροσωπεία της ομάδας την Παρασκευή (08/12) στο 4ο Γενικό Λύκειο Δράμας. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ:

«Σε χώρο με την εικόνα του γηπέδου της Δόξας μετέτρεψαν οι μαθητές του 4ου ΓΕΛ Δράμας το γυμναστήριο του σχολείου τους. Μπροστά τους είχαν τους παίκτες των «μαυραετών» Βασιλειάδη, Βιτλή, Μαρκόπουλο, Μαχαίρα, Όστοϊτς, Ρανγκέλοφ, τον γενικό αρχηγό της ομάδας Αντώνη Κασδοβασίλη καθώς και τον υπεύθυνο μάρκετινγκ της ΠΑΕ Σωτήρη Κλειδαρά και ό,τι πιο φυσικό ήταν να θέλουν να εκφράσουν την αγάπη και τη στήριξή τους στην ομάδα.

Όλα τα γνωστά οπαδικά συνθήματα των «μαυραετών» δόνησαν το χώρο και μετέδωσαν τον ενθουσιασμό τους στους παίκτες της ομάδας, που ανταπέδωσαν με το δικό τους κάλεσμα για το γήπεδο την Κυριακή. Την αντιπροσωπεία των παικτών της Δόξας καλωσόρισε ο διευθυντής του σχολίου Γιώργος Γκίνης επιτρέποντας σαν μια μικρή παρασπονδία την εκτόνωση των μαθητών και την έκφραση της αγάπης τους σε ό,τι έχει να κάνει με την ιστορική ομάδα της Δράμας.

Πριν αποχαιρετήσουν τους μαθητές οι εκπρόσωποι της Δόξας μοίρασαν μαθητικά εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Άρη, στυλό και μπρελόκ με το έμβλημα της Δόξας, ενώ υπόγραψαν πολλά αυτόγραφα στους νεαρούς φίλους τους».

To Top