Μοίρασε λεφτά το Σύστημα, ημέρα αφιερωμένη στο Europa League‏

Η δράση κορυφώνεται στα ευρωπαϊκά γήπεδα καθώς μετά τα προκριματικά του Champions League, το Europa League παίρνει τη σκυτάλη και με 29 αγώνες μας δίνει την ευκαιρία να οδηγηθούμε για ακόμα μία μέρα στο ταμείο με επιτυχημένα προγνωστικά.

Χθες για ακόμα μία φορά της τελευταίες μέρες η στήλη «Σύστημα» μοίρασε λεφτά με 5/6 και καθαρό κέρδος 454 ευρώ. Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη επιτυχία μετά απο εκείνη του Σαββάτου με το κέρδος τότε να φτάνει στα 820 ευρώ.

Σήμερα λοιπόν στη στήλη «Μονά» κρατάμε τρία σημεία από τους αγώνες του Europa League. Συγκεκριμένα επιλέξαμε τρία over 2.5 στις αναμετρήσεις Ντιναμό Μόσχας – Νταντί, Μέταλουργκ – Τρόμσο και Μλάντα – Τβέντε.

Στον αγώνα της Μόσχας το over 2.5 προσφέρεται στο 1.73 στην StanJames. Η εικόνα της Ντιναμό δεν ήταν καλή και στο ματς στη Σκωτία και στο τέλος κατάφερε να ισοφαρίσει από καθαρή τύχη, με το σουτ που επιχείρησε ο Κοκόριν, να κοντράρει σε αντίπαλο και να καταλήγει στα δίχτυα. Νωρίτερα είχε περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές και είχε βρεθεί δύο φορές πίσω στο σκορ.

Δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά έχουν πολύ καλές πιθανότητες επιστροφής ο εξτρέμ Ντζούντζακ (1/0) και ο βασικός στόπερ Λεάντρο Φερνάντεζ (0/0). Χωρίς προβλήματα για το ταξίδι στη Μόσχα είναι η Νταντί με τον Χιούστον θα έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους.

Η Μέταλουργκ υποδέχεται την Τρόμσο και το over 2.5 προσφέρεται στην 12Bet στο 2.14. Ένα προγνωστικό με μεγάλη απόδοση μεταξύ δύο ομάδων που στο πρώτο παιχνίδι είχαν έρθει ισόπαλες 1-1. Όπως και να ‘χει η ουσία είναι πως η ουκρανική ομάδα είναι πλέον το φαβορί για να βρεθεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Το τρίτο over 2.5 στην Κατηγορία «Μονά» είναι αυτό μεταξύ της Μλάντα Μπόλεσλαβ και της Τβέντε που «πληρώνει» 1.93 στην Pinnacle. Πλέον, η Μλάντα σκέφτεται περισσότερο την πορεία της στο νέο πρωτάθλημα, το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και δύο αγωνιστικές. Στην πρεμιέρα, είχε ηττηθεί με 1-0 στην έδρα της Τορπέντο, ενώ την Κυριακή πανηγύρισε την πρώτη της νίκη εντός έδρας, με 3-2 επί της Μπουντεγιόβιτσε, παρότι είχε βρεθεί να χάνει στο ημίχρονο με 0-2. Την 4η θέση είχε καταλάβει πέρυσι, με τη σαιζόν να κρίνεται επιτυχημένη. Στο Europa, είχε αποκλειστεί στην ίδια φάση από την ΑΕΚ Λάρνακας. Πολλά τα προβλήματα απουσιών, παραμένουν εκτός οι Σμεκάλ, Ρόλκο, Γιάνιτσεκ, Στονάζλ, Τσαρμόστα, Ζάχουστελ και Φαμπιάν. Για τους φιλοξενούμενους δεδομένα εκτός για άλλο ένα παιχνίδι ο βετεράνος μέσος Λάντζαατ και ο βετεράνος κίπερ Μπόσκερ, αλλά και ο αριστερός μπακ Κάουπερς. Μόνο ο τρίτος λογίζεται ως σοβαρή απώλεια για την Ολλανδική ομάδα.

Στις «Μπόμπες» το Betarades.com επέλεξε για εσάς 4 σημεία και πάλι απο το Europa League. Συγκεκριμένα σήμερα θα πάμε με τους… φιλοξενούμενους με τις διαγραφόμενες εκπλήξεις να βρίσκονται στους αγώνες: Γκεντ – Βιντεότον (Χ2 2.80 Pinnacle), Πλζεν – Ρουχ Χορζόφ (Χ2 2.60 Βet365), Μαρσέιγ – Εσκισεχιρσπόρ (Χ2 3.00 888sport) και Ραπίντ Βιέννης – Βοϊβοντίνα (2.81 Pinnacle).

Στο Σύστημα τώρα που η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη πάμε σήμερα με 5 σημεία σε σχηματισμό 3-5 (11 στήλες x 6 ευρώ) και συνολικό ποντάρισμα 66 ευρώ.

Αναλυτικά οι σημερινοί αγώνες σε αποδόσεις της Bet365:

Ακτόμπε – Γκενκ 1 DNB (2.38)

Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας Over 2.5 (2.35)

Βίτεσε – Ανζί 1 DNB (1.85)

Πόντε Πρέτα – Γκρέμιο 2 DNB (1.83)

Φλουμινένσε – Σάο Πάολο Χ (3.40)

 

Εκπλήξεις με το καλημέρα είχαμε την χτεσινή ημέρα στο Rogers Cup στο Τένις, με τους Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά και Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο να μένουν από νωρίς εκτός συνέχειας, ενώ από την άλλη Νόβακ Τζόκοβιτς και Άντι Μάρει επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και καλούνται σήμερα να ξεπεράσουν δύο ακόμα δύσκολα εμπόδια αν θέλουν να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης

Δείτε εδώ τις αναλύσεις των προτάσεων στο Τένις

Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

 

To Top