Μοίρασε… μπράβο για την επιτυχία Αμορόζο και ζήτησε ηρεμία

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη Γιάννης Ψηφίδης μίλησε για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

Για την δικαίωση Αμορόζο: «Πολύ καλό το αποτέλεσμα και μπράβο στον Άρη μας , γλυτώσαμε 580.000 ευρώ και ο κ.Αμορόζο πρέπει να καταβάλει και τα δικαστικά έξοδα τα οποίο είναι 40.000. Μπράβο στον κ.Ζέμπερη ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το όλο θέμα και στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία».

Για τον Άρη και τα όσα είπε ο κ.Μούτας: «Πρώτα από όλα αυτό που χρειάζεται  ο Άρης είναι να ηρεμήσει προς πολλές κατευθύνσεις και το λέω σε όλους. Και αυτό το λέω προς όλους. Η χρονιά που τελείωσε ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Υπάρχουν ακόμα πολλά προβλήματα, παρόλο τις πολλές αντιξοότητες και την κακή πλευρά του κ.Σκόρδα τα καταφέραμε και είμαι βέβαιος ότι θα μπούμε στο άρθρο 99.

Πηγαίνουν όλα πολύ καλά και δεν έχω καμία αμφιβολία. Θέλουμε λίγες μέρες για να κλείσει το θέμα. Πρέπει να σταματήσουμε τις δηλώσεις αυτού του τύπου, δεν κάνουν καλό στην ομάδα, και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Ο κ.Μουτας δημιουργεί μόνος του προβλήματα, με παρακαλούσε ως ευλογημένο να βγω να κάνω δηλώσεις, είπε ότι εγώ έκανα ένα εγκληματικό λάθος.

Εγώ δεν έκανα κανένα λάθος, ο ίδιος δημιουργεί όμως μεγάλο πρόβλημα στον Άρη και πρώτα από όλα στον Αγκάνθο ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε υπογράψει το συμβόλαιο του. Πως θα νιώθει ο ίδιος  ο παίκτης όταν βγαίνει ο τεχνικός διευθυντής και λέει για την καταλληλότητα του παίκτη.

Είναι δικιά του δουλειά το ποιον ποδοσφαιριστή θα κρατήσει, τεχνικός διευθυντής είναι, αυτός αποφασίζει και βγαίνει και λέει τέτοια πράγματα τα οποία δεν στέκουν σε μια περίοδο που ο Άρης θέλει μόνο ηρεμία. Άμα δεν τον ήθελαν ας τον έδιωχναν, θα τα έβρισκαν με τον παίκτη, αλλά εγώ νομίζω ότι οφείλει και λίγο την θέση του σε αυτό τον παίκτη…

Πρώτα του ανανεώσανε το συμβόλαιο και μετά βγαίνει και λέει άλλα. Σαν αγκαλιά πρέπει να πάει ο Άρης , δεν υπάρχει  άλλος τρόπος, υπάρχουν βουνά μπροστά που πρέπει να περάσαμε, ο δρόμο είναι γεμάτος προβλήματα.

Ίσως να έχει δίκιο ο κ.Μούτας που με αποκαλεί ευλογημένο, όντως αυτή η διοίκηση μπορεί να ήταν και ευλογημένη. Εμείς βοηθήσαμε τον Άρη να ορθοποδήσει. Έπρεπε να σέβεται την όλη προσπάθεια που κάναμε για να κρατήσουμε την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ».

Για την διοίκηση του Ηλιάδη: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος ακόμα, θέλω να δω έργα, και για τα 100 χρόνια του Άρη δεν έχει γίνει τίποτα».

To Top