Μοίρασε συγχαρητήρια ο Βασιλακόπουλος, συνεχίζει ο Κατσικάρης

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος με γραπτή δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ έδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητές για την προσπάθεια και την παρουσία και ουσιαστικά διαβεβαίωσε πως συνεχίζει η Εθνική ομάδα με το υπάρχον τεχνικό τιμ και την επόμενη χρονιά.

Η δήλωση του προέδρου της ΕΟΚ: «Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, θέλω να δώσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και όλο το επιτελείο για την προσπάθεια που έκαναν και την παρουσία που είχαν.

Με στενοχώρησε, όπως και όλους τους υγιείς φιλάθλους, το τελευταίο παιχνίδι, όμως σε καμία περίπτωση ένα άτυχο αποτέλεσμα δεν μπορεί να ακυρώσει την παρουσία της ομάδας στα γήπεδα της Ισπανίας. Η ανταπόκριση που υπήρξε από το φίλαθλο κοινό ήταν καθολική και απολύτως θετική αναγνωρίζοντας τα καλά στοιχεία και τα αισιόδοξα μηνύματα που έστειλε η ομάδα.

Δεν περνούν απαρατήρητα και τα πολλά εγκωμιαστικά σχόλια που ήρθαν και εκτός Ελλάδας για την Εθνική, η οποία έφερε το μπάσκετ για μια ακόμα φορά στο επίκεντρο της φίλαθλης κοινής γνώμης. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η παρουσία θα αποτελέσει μια νέα αφετηρία επανόδου του ελληνικού μπάσκετ στις μεγάλες διεθνείς επιτυχίες».

To Top