ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοιράζει βαριές ποινές ο Κοντονής – Εισήγηση να μπει λουκέτο στη Θ13 της Λεωφόρου

Έπειτα από την ποινή που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό -και η οποία παρέμεινε σε δεύτερο βαθμό- λόγω της μη διεξαγωγής του ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό, οι Αθηναίοι  απειλούνται με ακόμα βαρύτερη τιμωρία! Αυτή τη φορά από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Σε αυτή την εκτίμηση οδηγεί η γνωμοδότηση της ΔΕΑΒ που θα τεθεί προς έγκριση αύριο από την (11μελή) ολομέλειά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση του προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας είναι να επιβληθεί ένα (επιπλέον) τεράστιο πρόστιμο στον Παναθηναϊκό (πέρα δηλαδή από τα 190.000 ευρώ που αποφάσισαν τα όργανα της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης) και παράλληλα να κλείσουν οι θύρες 13 και 14 της Λεωφόρου μέχρι το τέλος της σεζόν!

Αν η ολομέλεια της ΔΕΑΒ εγκρίνει αύριο τη συγκεκριμένη εισήγηση, τότε αυτή θα προωθηθεί στον υφυπουργό Αθλητισμού και εκείνος είτε θα τη συνυπογράψει, είτε θα υιοθετήσει ένα μέρος της. Αυτή είναι η διαδικασία που προβλέπεται από τη (νέα) αθλητική νομοθεσία.

Παράλληλα, με πρόστιμο 40.000 ευρώ τιμώρησε επιπλέον τον ΠΑΟΚ ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, για τα επεισόδια στην Τούμπα στο ματς με την Ντόρτμουντ.

 

To Top