ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μοιράζει… τελικές προτάσεις ο Χαριστέας για τις ανανεώσεις

Οι αποφάσεις των ιθυνόντων του Άρη για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα δεχθούν προτάσεις ανανέωσης είναι ειλημμένες, με τον Άγγελο Χαριστέα να μπαίνει στην διαδικασία κατάθεσης τελικών προτάσεων.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο αθλητικός διευθυντής των “κιτρινόμαυρων”, μετά την συνάντηση που είχε με τον Θοδωρή Καρυπίδη, αλλά και τον Μίχαελ Ένινγ, στην μεταξύ τους προ ημερών σύσκεψη για την επόμενη σεζόν, γνωρίζει επακριβώς -με την σύμφωνη γνώμη και του προπονητή- ποιοι θα παίκτες -των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι- υπολογίζονται στο 100% για την επόμενη σεζόν και όχι μόνο…

Από πλευράς Άρη έχουν καθοριστεί τα “θέλω”, οικονομικά και μη. Πλέον, το… μπαλάκι πέφτει στην πλευρά των ποδοσφαιριστών που καλούνται να αποφασίσουν αν θα δεχθούν τις τελικές προτάσεις, που ήδη… μοιράζει προς αυτούς ο Άγγελος Χαριστέας.

Το παν για τον Άρη, είναι να διατηρηθεί η σωστή βιωσιμότητα του συλλόγου στο οικονομικό σκέλος, επομένως υπερβολές και… πλειστηριασμοί δεν πρόκειται να γίνουν για να παραμείνει κάποιος ποδοσφαιριστής.

Η κάθε πρόταση από πλευράς Άρη, είναι ξεκάθαρη. Η επιθυμία για παραμονή ενός παίκτη μεταφράζεται στην πρόταση που τους κατατίθεται και ως προς τις αποδοχές τους, στον βαθμό που είναι ικανή η ΠΑΕ να αντεπεξέλθει με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα.

Αυτό που απομένει είναι να δοθούν οριστικές απαντήσεις από τους ίδιους τους παίκτες, προκειμένου να γνωρίζει ο Άρης σε ποιους θα υπολογίζει και τη νέα σεζόν και ενδεχομένως ποιες νέες ανάγκες  θα προκύψουν, ως προς τον καταρτισμό του ρόστερ.

 

To Top