“Μολών λαβέ” κ. Ανατολιωτάκη!

Όποιος νομίζει ο Άρης δεν βρίσκεται σε… εμπόλεμη κατάσταση, ειδικά μετά τα όσα αίσχη έγιναν στο ΟΑΚΑ από τους οπαδούς της ΑΕΚ και τώρα προσπαθούν να τα μαζέψουν, σφάλλει οικτρά. Ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ είπε ξεκάθαρα ότι στόχος της “Ένωσης” είναι να… ρίξει τον Άρη! Μολών λαβέ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο zougla.gr “την αποκάλυψη ότι η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να παραμείνει στην κατηγορία ρίχνοντας στη Football League τον Άρη, λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99, έκανε ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης στην εκπομπή «Παίξε Μπάλα» στο Gr.

Η υπερασπιστική γραμμή της «Ένωσης» θα στηριχτεί στο γεγονός ότι καμία ΠΑΕ δεν έχει δικαίωμα να προσφύγει σε πολιτικά δικαστήρια, παρακάμπτοντας το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Επίσης, ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής υποστήριξε ότι ως μικρομέτοχος θα καταθέσει αγωγή προς τους προέδρους και τους διευθύνοντες συμβούλους από το 2004 έως σήμερα για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί.

Σε ό,τι αφορά στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης τόνισε ότι το παιχνίδι έπρεπε να συνεχιστεί, αφού κάτι ανάλογο έγινε και στην πρόσφατη αναμέτρηση του Άρη με τη Βέροια”.

Καταλαβαίνει και ο πλέον δύσπιστος ότι ο “πόλεμος” κατά του Άρη τώρα αρχίζει… Όλοι πρέπει να είναι στις επάλξεις!

 

To Top