“Μομφή” της ΚΜΑ στην ΠΑΕ και απαίτηση για… εξηγήσεις στην συνέλευση της Τετάρτης!

Πάνω από δυο ώρες κράτησε το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών, όπου κλήθηκε και ο Δημήτρης Ηλιάδης, αλλά δεν κατέστη δυνατό να παραστεί! Μετά το συμβούλιο εκδόθηκε ανακοίνωση, όπου επικυρώνεται ως μέρα της γενικής συνέλευσης η Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, αλλά επί της ουσίας εκφράζεται έμμεση μομφή προς τη διοίκηση της ΠΑΕ, την οποία και εγκαλεί να δώσει εξηγήσεις για τη μη τήρηση των προεκλογικών εξαγγελιών και όχι μόνο.

Πρέπει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε πρόταση από μέλη, να ζητηθεί από σήμερα η παραίτηση της διοίκησης της ΠΑΕ, αλλά τελικά αποφασίστηκε να ξεκαθαρίσουν όλα την Τετάρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ καλεί τα μέλη σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 17/12/2013 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Σωματείου. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα γίνει την Τετάρτη 18/12/2013 και ώρα 15:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης (διαθέσιμες θέσεις πάρκινγκ με είσοδο από την Εγνατία-πύλη εμπορίου).

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης είναι:

1. Απολογισμός πεπραγμένων της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και παροχή εξηγήσεων για την μη τήρηση έως και σήμερα των προεκλογικών εξαγγελιών – δεσμεύσεών της σχετικά με τα ακόλουθα: χορηγίες, καθυστερήσεις των πληρωμών, αγωνιστικό, επενδυτές, συμμετοχή στην ΑΜΚ.

2. Εσωτερικός διαχειριστικός έλεγχος ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

3. Διάφορα θέματα.

Για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος”.

To Top