ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Μοναδική εμπειρία η συμμετοχή στην παραγωγή του Μπαντέρας! Φυσικά και θα του δώσουμε φανέλα του Άρη”

Ο Αντόνιο Μπαντέρας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας “The Encounter” και ο φίλος του Άρη, Ανδρέας Δερεντζής, εκ των ιδιοκτητών της Τεχνικής εταιρίας «AXYS» υποσχέθηκε να του δώσει φανέλα των κίτρινων, προσπαθώντας να τον μυήσει στον… άρωμα του “θεού του πολέμου”.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Για την δουλειά που κάνουν στα γυρίσματα του Μπαντέρας: “Έχουμε αναλάβει κάποια Studio από τα γυρίσματα που θα γίνουνε. Είμαστε σε μία περιοχή στο λιμάνι, έχει πάρα πολλά σημεία. Καλαμαριά, Βασιλικά, Μηχανιώνα. Είναι σε όλη την Θεσσαλονίκη. Έχουμε αναλάβει κάποια εσωτερικά ζητήματα ώστε κάποιοι χώροι να απεικονίζουν παρατημένα μέρη, φυλακές, Underground. Είναι μοναδική εμπειρία!”.

Ενώ συνέχισε: “Θα πρέπει να πάρουμε μία φανέλα με τον Άρη να του την δώσουμε. Εγώ μιλάω με τον David Ingram κάθε μέρα, θα κάνουμε μία προσπάθεια. Θα προσπαθήσω να μάθω και τι ομάδα είναι ο Βanderas. Σίγουρα πάντως θα κανονίσουμε να βρούμε μία φανέλα του Άρη να του την δώσουμε”.

Για την επιχείρηση: “Eμείς μπορούμε να αναλάβουμε από την πιο μικρή κατασκευή, από ένα μπάνιο, μέχρι αυτό που κάνουμε τώρα. Το Concept που κάνουμε εμείς είναι μία πλήρη κάλυψη των εργασιών, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί για να έχουμε μία σωστή κατασκευή. Έχουμε το ειδικό προσωπικό, θα δώσουμε ένα χρονοδιάγραμμα και οι πελάτες θα πάρουν τα κλειδιά στο χέρι. Έχουμε πάρα πολύ καλές τιμές και μεγάλους διακανονισμούς, ενώ και στην ποιότητα είμαστε σε υψηλά στάνταρ. Είμαστε δίπλα στον κόσμο να διευκολύνουμε όσο γίνεται”.

To Top